What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Ιωάννης Χ.

Μετά από αντικατάσταση της οθόνης το τηλέφωνο κάνει επανεκίνηση όταν πηγαίνω στα settings να ενεργοποιήσω τον αισθητήρα αφής. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Username

3 Replies

thanasis2

Στις ρυθμίσεις που πήγα δεν βρήκα κάπου αισθητήρα αφής να λέει

Username
Username
Αλκιβιάδης Πέππας

είχα το ίδιο πρόβλημα όταν με αλλαγμένη οθόνη αναβάθμισα σε MIUI 12. Και πριν την αναβάθμιση είχα μια και μόνοδιαφορά με την original οθόνη όσον αφορά την αφή. Δεν ξεκλείδωνε (οπως η original) με τελείως κλειστη οθόνη (σε αναμονή) πατούσα πρώτα το power να φωτίσει η οθόνη και μετά ξεκλείδωνε. Όταν αναβάθμισα σε 12 έκανε αυτό που μου είπες. Δεν θυμάμαι αν το διόρθωσα και πως (νομίζω δεν είχα βρει λύση). Η μόνιμη λύση βρέθηκε όταν μου έσπασε η οθόνη (ήταν χωρίες frame, και πολύ μέτριας αντοχής τελικά) και απο forum με συμβούλεψαν να ψωνίσω από συγκεκριμένο μαγαζί από κίνα . Η οθόνη που πήρα από εκεί με frame είναι εξαιρετική και από ότι φαίνεται ακόμη και στην αντοχή της.

1 Comment

slink21

Άλκη, στο σχόλιο σου για αυτή την οθόνη όμως, λες τα καλύτερα, ενώ εδώ φαίνεται να λες μάπα τη συγκεκριμένη και καλή αυτή που σου πρότειναν απο Κίνα. Με ενδιαφέρει το φόρουμ που λες, γιατί νομίζω πως ότι βρω εδώ σε οθόνη θα είναι μάπα.

Username