Φίλε μου @Panagiotis_Ntantamis καλησπέρα! Γράφεις στο άρθρο σου ότι το app της cosmote tv υπάρχει στο play store, εγώ την έχω αγοράσει εδώ και 15 ημέρες και δεν μου εμφανίζεται το συγκεκριμένο app στο play store...
See in detail the terms of use for the Product Questions
Φίλε μου @Panagiotis_Ntantamis καλησπέρα! Γράφεις στο άρθρο σου ότι το app της cosmote tv υπάρχει στο play store, εγώ την έχω αγοράσει εδώ και 15 ημέρες και δεν μου εμφανίζεται το συγκεκριμένο app στο play store...
1 Reply
9 Comments
Καλημέρα! Στην δικιά μου F&U FLΑ5520UH Smart 4K UHD 55", παρότι έκανα αναζήτηση, δεν μου την εμφανίζει πάντως σ'ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες σου!
Δεν καταλαβαίνω γιατί. Το ίδιο μοντέλο έχουμε. Έχεις κάνει το τελευταίο update στην τηλεόραση; Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι εγώ την έχω κρατήσει στην Αγγλική γλώσσα. Πάντως έχει πλάκα γιατί τώρα κάνω πάλι αναζήτηση και μου βγάζει μεν ότι η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στη συσκευή μου αλλά είναι εγκατεστημένη κανονικά. Το μόνο άλλο που δοκίμασα ήταν να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση από το base.apk που αντέγραψα από το Mi Box S μου αλλά απέτυχε. Λες αυτό να την ξεκλείδωσε; Δεν ξέρω.
Έκανα update, δοκίμασα τη γλώσσα, αλλά τπτ. Προσπάθησα να εγκαταστήσω μια έκδοση της εφαρμογής από Aptoide, αλλά η μόνη που εγκαθίσταται (προ προ τελευταία) δυστυχώς εμφανίζεται η μισή αρχική οθόνη και δεν με αφήνει να βάλω κωδικούς και να συνεχίσω παρακάτω. Υπάρχει θέμα παραμετροποίησης... Θα περιμένω να βγει κάποια στιγμή το app.. Πάντως, σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου!
Εμένα σήμερα μου ήρθε ως αντικατάσταση μια άλλη TV γτ η προηγούμενη είχε θέμα με το ηχείο και το έβγαλε ξανά κανονικά στο Play Store, 2ο μετά το ERTflix.
Χθες που το ξανακοίταξα δεν μου έβγαζε τπτ. Μετά το ERTflix μου βγάζει το Spotify. Δεν ξέρω εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων της tv ή του play store, μήπως βγάλει κάτι.
Στην δική μου τηλεόραση βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η εφαρμογή για την συγκεκριμένη συσκευή...
Update: Εγκατέστησα εξωτερικά με apk (όχι από apptoid). Επίσης διαπίστωσα ότι η εφαρμογή της cosmote του κινητού μου κάνει broadcast στην tv...
Έχω εγκαταστήσει διάφορες εκδόσεις από διάφορες πηγές, αλλά καμία δεν ανοίγει κανονικά... Επίσης, εγκατέστησα και την παραλλαγή με armeabi v7a, αλλά και πάλι τίποτα. Εσένα σου άνοιξε κανονικά στην tv αυτή που εγκατέστησες;
Σήμερα το απόγευμα εμφανίστηκε στο play store η εφαρμογή της Cosmote tv. Έκανα εγκατάσταση και ανοίγει κανονικά.
Ναι η εφαρμογή που εγκατέστησα άνοιξε κανονικά....Για μελλοντική χρήση έχει ένα βιντεάκι στο you tube πως κάνεις εγκατάσταση με το x-plore...ίσως βοηθήσει κάποιον που παιδεύεται...