Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
theofilo21

Δεν πρόλαβα να την ξεχρεωσω (12 δόσεις) και ξαφνικά χθές έσβησε η εικόνα και δεν επανέρχεται! Υπάρχει λύση; Τι έπαθε;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

singx23

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. Αν έχει ήχο τότε είναι τα led πιθανότατα.. Το έπαθε η δικιά μου και την έφτιαξαν στην εγγύηση.. Ευτυχώς ήμουν στα 2,5 από τα 3 χρόνια.. Αν έχεις εγγύηση πάρε τους να έρθουν να τη πάρουν δωρεάν όπως γράφει στο κουτί Η πήγαινε τη στο σέρβις στο Μοσχάτο Η Θεσσαλονίκη ανάλογα που είσαι.. Η Μετά... Δες.. Προσπάθησε να δεις με φακό αν έχει εικόνα.. Εμένα είχε, αλλά δεν άναβαν τα led.. Τα έχω γράψει στις αξιολογήσεις.. Ψάξε για εικόνα με αναμμένη τη τηλεόραση και με υπομονή κ επιμονή.. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνεις εικόνα με σβηστά τα leds... Το φωτάκι το κόκκινο ανάβει; Το σηματακι fu το βγάζει όταν ανάβει;

4 Σχόλια

theofilo21

Καλημέρα! Είδα με τον φακό του κινητού και όντως διακρίνω με δυσκολία βέβαια,ότι υπάρχει εικόνα. Το κόκκινο λαμπάκι της αναμονής λειτουργεί, όμως εκτός από αυτό και τον ήχο,τίποτα άλλο! Την τηλεόραση την είχα πάρει σε προσφορά από κατάστημα στη Νάξο.Οπως καταλαβαίνεις είναι λιγουλακι πολυέξοδο (μεταφορικά) να την στείλω Αθήνα για λεντ ή τροφοδοτικό,που με μια ματιά στο ίντερνετ κοστίζουν 20 με 30 ευρώ.Απ την άλλη πάλι οι τεχνικοί στο νησί μπορεί να σου ζητήσουν.....τον κούκο αηδόνι ?!!
Όλα αυτά οδηγούν στην αγορά μιας καινούργιας......κρίμα όμως!

singx23

Στη χάρτινη συσκευασία της τηλεόρασης (που ευτυχώς είχα κρατήσει) πάνω αναφέρει δωρεάν υπηρεσία collect & return στο τηλέφωνο 2316006600. Το τηλέφωνο της f&u H fandu λογικά στη Θεσσαλονίκη.. Αθήνα είναι το υποκατάστημα Αττικής.. Θεσσαλονίκη είναι τα κεντρικά (και το service) αν δεις και πίσω στην ετικέτα της τηλεόρασης Η αν το ψάξεις.. Εγώ μιας και ήταν κοντά μου την πήγα στο υποκατάστημα Αττικής και η αποστολή - επιστροφή προς-από Θεσσαλονίκη ήταν δωρεάν... Εσύ εφόσον δεν έχεις τέτοια δυνατότητα, μιλάς με το παραπάνω τηλέφωνο..
Επομένως αν έχεις ακόμα εγγύηση από τα 3 χρόνια, αγόρασε bubblewrap και χαρτόνι για να κάνεις κάποια κούτα, πακετάρισε τη και τα υπόλοιπα θα στα πουν όπως είπαμε στο τηλέφωνο παραπάνω.. Αν δεν βρίσκεις την απόδειξη ίσως τη βρουν αντίγραφο στο καταστημα αν την πήρες με όνομα Η πλήρωσες με κάρτα..
Κατά τα άλλα από ότι καταλαβαίνω μάλλον και η δική σου έχει πρόβλημα, μάλλον με τα led όπως και η δική μου...
Μίλησε λοιπόν πρώτα με το παραπάνω τηλέφωνο εφόσον έχεις εγγύηση και βλέπεις τι θα κάνεις μετά..
Όσο για τους τεχνικούς που λες δεν ξέρω, αν δεν έχεις εγγύηση, μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον ώστε να σε χρεώσει μια ελάχιστη αμοιβή για τον έλεγχο του τι φταίει και πόσο θα κοστίσει να τη φτιάξει... Και μετά κρίνεις αν συμφέρει η επισκευή της..
Είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά τι να κάνεις....
Έχε επίσης υπόψη ότι όταν επιστρέψει η τηλεόραση θα είναι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, όπως τότε που την αγόρασες.. Αυτά...
Α.. Και το τηλεκοντρόλ το κρατάς, δεν το χρειάζονται..

singx23

Αν τελικά βγάλεις άκρη, ενημέρωσε πως πήγε... :)

Όνομα χρήστη