La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
v0tvfx2dfj0duwf8

Εκτός από τον συγκεκριμένο διακόπτη της sonoff, τι άλλο χρειάζεται να βάλω στον πίνακα του σπιτιού ώστε να λειτουργήσει? Το παλιό ρελέ που έχω ήδη για on/off του θερμοσίφωνα παραμένει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

_Dimitris__

Μετά την ασφάλεια του θερμοσίφωνα σου θα βάλεις ένα ρελέ ισχύος. (πιθανών αντικαθιστώντας το υπάρχων σου ρελε)
υπάρχουν και με manual on/off σε περίπτωση που σου χαλάσει το sonoff.

Nume de utilizator
Tiza_Hex

Ο διακόπτης της Sonoff δεν είναι μόνο για να ανάβεις/σβήνεις θερμοσίφωνο από μακριά ή μέσα από σενάρια. Οπότε μην περιμένεις να βρεις οδηγίες για το πως θα το συνδέσεις, στο κουτί που θα παραλάβεις. Είναι όμως ένα τρόπος για να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα αν βρεις κάποιο οδηγό online ή γνωρίζεις ο ίδιος από ηλεκτρολογικά. Μιας και τυχαίνει να έχω ψάξει κι εγώ για το συγκεκριμένο σενάριο (έλεγχος θερμοσίφωνα) θα χρειαστείς σίγουρα ένα ρελέ ισχύος(αν εχει πύλες ενεργοποίησης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το ρελέ που υπάρχει ήδη) το οποίο θα ελέγχει αυτό την τροφοδοσία του θερμοσίφωνα καθώς αν και όχι απαραίτητο, μία ασφάλεια μέσα από την οποία θα περνάει το ρεύμα που θα τραβήξεις για τον διακόπτη sonoff. Το παλιό σύστημα μπορείς να το προσαρμόσεις ώστε να δουλεύει και αυτό μαζί με τον διακόπτη αν και για μένα είναι αχρείαστο. Καλό θα ήταν αν δεν έχεις ηλεκτρολογικές γνώσεις να την κάνει τη δουλειά αυτή κάποιος ηλεκτρολόγος καθώς "παίζεις" με ρεύματα υψηλής ισχύος. Ελπίζω να βοήθησα.

Nume de utilizator