Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Lazaros-2

Δείτε αν μπορείτε το βίντεο στην αξιολόγησή μου και πείτε μου αν κάνει και σε εσάς το πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της λάμπας του. Γιατί δε μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό. Είχα και άλλους καταψύκτες κανένας δεν είχε τέτοιο θέμα και είναι πολύ ενοχλητικό.

Benutzername

2 Antworten

Lazaros-2

Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου. Άρα είναι πρόβλημα που υπάρχει σε όλα τα κομμάτια απ ότι φαίνεται. Όχι δεν είναι χαλαρή σύνδεση. Είναι ο τρόπος λειτουργίας του συγκεκριμένου διακόπτη που έχει η λάμπα και δεν επισκευάζεται. Δεν έχει το κλασικό διακοπτάκι επαφής που έχουν όλα τα ψυγεία και οι καταψύκτες. Έχει κάποιο ελασματάκι μέσα στο μηχανισμό στο οποίο δεν έχουμε πρόσβαση ούτε με κατσαβίδι όπως μου εξήγησε ο τεχνικός, είναι μασίφ! Λειτουργεί με το βάρος αλλά δεν κάνει καλή επαφή και κάνει αυτό το τρεμόπαιγμα σε κάθε μας κίνηση. Οπότε ας το ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές ότι έχει κατασκευαστικό ελάττωμα η λάμπα του να μην την πατήσουν όπως την πάτησα εγώ. Μάλλον θα το αποσυνδέσω τελείως το λαμπάκι και θα βάλω εξωτερικό γιατί εμένα με ενοχλεί.

Benutzername
damianoj

Ναι πράγματι σημβαίνει αυτό εχω σκεφτεί να το ανοίξω και να το επισκευάσω κάποια χαλαρή σύνδεση είναι αλλά είναι πάντα γεμάτος ο καταψύκτης και είναι δύσκολο να μπει κατσαβίδι, τρεμοπαιζει αλλά δεν το θεωρούμε κάτι πολύ προβληματικό,, τώρα αν καεί κάποια λάμπα θα επέμβω δραστικά και μαζί με την αλλαγή της λάμπας θα διορθώσω και το τρεμοπαιγμα, καλό μηχάνημα όμως και τίμιο στην απόδοσή του

Benutzername