La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
anastasios_bresiakas

πάρχει κάποιος κάτοχος κινητού να μας πει αν εχει ραδιο fm -οχι απο προδιαγραφεσ- και αν δουλευει σωστα?

Nume de utilizator

1 Răspuns

Panos-B

Καλησπέρα.... Είχε ράδιο με το αρχικό firmwware που έχει από την μαμά (δηλαδή στο κουτί του). Δυστυχώς με την πρώτην αναβάθμιση (που την δέχεται άμεσα) εξαφανίζεται.
Δεν κατάφερα να περάσω άλλο apk Radio FM, επειδή μάλλον έχουν κλειδώσει τον Bootloader μετά την αναβάθμιση. Αν δεν το κάνεις αναβάθμιση (που λένε ότι είναι για την ομαλή μετάβαση στο Android 10) θα έχεις Radio FM, αλλά μετά από λίγο καιρό θα πάρει Android 10, οπότε είναι θέμα επιλογής σου το τι θα κάνεις...
Σε πολλά site λένε για email που έχουν στείλει στην μητρική εταιρεία (έστειλα και εγώ για το θέμα) τους απάντησαν γενικά μετά από μέρες (σε εμένα ακόμη δεν απάντησαν)... Αυτά! Γενικά, το κινητό είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ για τα χρήματα του...

2 Comentarii

Panos-B

Σε συνέχεια της απάντησης μου, τελικά μετά από μέρες μου απάντησαν ότι για λόγους σωστής λειτουργίας έχει γίνει αυτή η "αφαίρεση" του Fm Radio και αν με ενδιαφέρει μπορώ να πάω σε κάποιο dealer για να μου περάσει η προηγούμενη version. Λίγο άστοχο και άσκοπο αφού θα πάρει σε λίγο καιρό Android 10, οπότε είναι κρίμα να είσαι σε προηγούμενη version μόνο και μόνο για το Fm Radio.

Nume de utilizator