Είδα μερικά σχόλια και ψήνομαι να το αγοράσω πιο πολύ για την τιμή του.Συνηθως κάνω χρήση social και YouTube. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ειναι αρκετά γρήγορο και ικανοποιητικό για μια γενική χρήση που θέλω εγω.. Άποψη κάνεις αξίζει;;
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Είδα μερικά σχόλια και ψήνομαι να το αγοράσω πιο πολύ για την τιμή του.Συνηθως κάνω χρήση social και YouTube. Το μόνο που θα ήθελα είναι να ειναι αρκετά γρήγορο και ικανοποιητικό για μια γενική χρήση που θέλω εγω.. Άποψη κάνεις αξίζει;;
2 Antworten
Καλημέρα, αν για χρήση έχεις προτεραιότητα την κάμερα το κινητό είναι πάρα πολύ καλό. Αν θέλεις και άλλα πράγματα από μία συσκευή δες και το πανέμορφο X2 με τη super amoled οθόνη. Γενικά πάντως οι συσκευές της Realme σε χαρακτηριστικά είναι ανώτερες από της Redmi
Για αυτα που ζητας ειναι πολυ καλο , δες και το Mi 9 lite (amoled οθονη) οπως και το Nova 5T .
3 Kommentare
soa008 βλέπω τα comment που λένε για το μι 9τ ότι έχει καλή φωτογραφία και δεν έχει καλό βίντεο. Σε σύγκριση με redmi 9 Pro και redmi 8 Pro το βίντεο από το μι 9τ πώς είναι ?
Επειδή έχω βαρεθεί να περιμένω το 9 Pro και μέχρι να κατέβει η τιμή. Αξίζει να πάρω το mi9t. Και σε θέμα επεξεργαστή το mi 9t είναι λίγο η διαφορά με το 9 Pro ? Η περίπου ίδια ?
Και κάτι που με τσαντίζει με το mi 9t πώς το κόκκινο μαύρο χρώμα που εμένα μου αρέσει πιο πολύ είναι ακριβότερο από το μπλε και το μαύρο.
Σε καμερουλες ειναι μια χαρα , ισως το 9 pro να βγαλει λιγο καλυτερες βασικες ληψεις αλλα οτ mi 9T εχει καλυτερο ultrawide και telephoto. Το βιντεο ειναι απλα ικανοποιητικο( βιντεο λιγα κινητα εχουν καλο σε οικονομικες τιμες και ειναι κυριως στο 400αρι+ ) Επεξεργαστη εχουν αρκετα καλο και ταδυο , μικρη η διαφορα μεταξυ τους. Ειναι επειδη εχει σταματησει να πωλειται σε πολλα καταστηματα