La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
chris_filip86

Αν μπορεί κάποιος/α να βοηθήσει... Έχοντας κάνει μια έρευνα αγοράς έχω αποφασίσει να αλλάξω με πόνο καρδιάς το εξαιρετικό SONY Xperia Z3+ που έχω 4 χρόνια και είμαι ανάμεσα σε 3 smartphones: Huawei Nova5T, Realme 5 Pro, Xiaomi Note 8 Pro. Τί προτείνετε;;;

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

varavass

Το Realme 5 pro βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από τα άλλα που γράφεις, οπότε το θέμα είναι τι προτεραιότητα έχεις σε μία συσκευή.
Στο 8 pro θα πήγαινα μόνο για gaming

3 Comentarii

chris_filip86

Προτεραιότητα είναι η ταχύτητα, η οθόνη και να βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες για αυτά τα λεφτά. Από παιχνίδια δεν παίζω κάτι το ιδιαίτερο και θα ήθελα να έχει η συσκευή που θα επιλέξω να αντέξει όπως έχει αντέξει το Ζ3+ τόσα χρόνια...

soa008

To mi 9 lite και το Mi 9T θεωρω πως θα σε καλυψουν σε αυτα που ζητας , εχουν πολυ καλα αποτελεσματα στις φωτογραφιες και τα δυο εχουν amoled Που ειναι ανωτερη , το Mi 9T εχει και αρκετα καλυτερο επεξεργαστη και σιγουρα θα σου κρατησουν για καιρο

varavass

Αν θες να μείνεις σ αυτά εδώ τα χρήματα, το 5 pro είναι η καλύτερη επιλογή. Αν πάλι θες να ανέβεις κοίτα το Nova 5T.
Αυτά ως προς το θέμα κάμερες και διάρκεια. Οι άλλες δύο συσκευές που αναφέρει ο άλλος υπόψη ότι σιγά σιγά εξαφανίζονται από την αγορά της Κίνας

Nume de utilizator
soa008

Mi 9 lite για καλυτερη οθονη , αλλιως απο αυτα τα τρια θα ελεγα η το nova 5T η το redmi note 8 pro

Nume de utilizator