Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
basta.adonia

Καλησπερα σας. Θα ηθελα να μου πειτε πως ειναι τα ηχεια. Ποιοτητα ηχου,ενταση κτλ. Κ το μενου της μουσικης γενικοτερα.Για πολλα χρονια χρησιμοποιω xperia και εχω καταφχαριστηθει το μενου κ τον ηχο τους. Ομως τα τωρινα πλεον μοιαζουν με τηλεκοντρολ και δεν μου αρεσουν.Εκτος απο τη μουσικη ,αποθηκευω παρα πολλα αρχεια κ παιζω κ παιχνιδια οποτε η εξτρα μνημη σιγουρα βολευει.Τα huawei δεν δεχονται αλλη καρτα μνημης απο οτι ειδα,περαν του κατασκευαστη τους.Επισης παρομοια χαρακτηριστικα με ανωτερες καμερες αναφερεται πως εχει το xiaomi 8pro. Διαθετει ομως μικροτερη ram κ επεξεργαστη helios ,ενω το realme εχει snapdragon και καμερες της sony που ειναι πολυ καλες. Επισης το realme εχει πιο κομψο σχεδιασμο σε σχεση με το xiaomi 8pro.

Benutzername

3 Antworten

anastasios_bresiakas

Δες την αξιολόγηση του George_Ker η οποία είναι κατατοπιστική και κατά την γνώμη μου -2 μήνες κάτοχος- πολύ ουσιαστική

Benutzername
varavass

Καλησπέρα. Καταρχάς το 8 pro είναι χειρότερο στην κάμερα. Για παιχνίδια είναι καλύτερο. (εξαρτάται βέβαια και τι παιχνίδια παίζεις)
Από κει και πέρα ο ήχος είναι ικανοποιητικός αλλά αν θες καλύτερο κοιτάς στο νέο Realme 6( σε κάμερα δεν το έχω τεστάρει) ή ανεβαίνεις οικονομικά στο X2 το οποίο θα σε γοητεύσει στην κυριολεξία.

Benutzername
soa008

Εχει helio ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος απο τον 712 της SD και ειδικα στο gaming ( απλα λεω)

Benutzername