За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Потребителско име

3 Отговора

varavass

Δεν θα το άλλαζα σε καμμία περίπτωση, το Mi8 είναι από τα κορυφαία που έχει βγάλει η Xiaomi μέχρι να αρχίσει τις χαζομάρες της. Ο άλλος λέει το Mi note 10 lite, χαχαχαχαχαχ, ρε πάτε καλά? Συγκεντρωθείτε λίγο, που θα αλλάξει μία ναυαρχίδα για ένα mid range. Που την οθόνη που έχει το Mi 8, το 10 lite δεν την βλέπει ούτε στα όνειρα του

2 Коментара

prokopis_tom

Έχεις δίκιο varavass βλακεία μου που το σκέφτηκα. Απλά είμαι απογοητευμένος με την μπαταρία τ. Κ του έβαλα καινούρια αλλά κ πάλι Μαξ έχει 4 ώρες οθόνη. Παρεμπιπτόντως έχω μείνει στην 11.04 ενώ το pocophone που έχω για 2ο είναι στην 11.0.8 ..

varavass

ναι το ξέρω, η μπαταρία είναι το μειονέκτημα του δυστυχώς

Потребителско име

2 Коментара

prokopis_tom

Αν εξαιρέσεις την μπαταρία είμαι πολύ ικανοποιημένος.. έχω το poco βέβαια.. δεν ξέρω αν το ξεκλειδωσω κ περάσω την ελληνική rom με εβδομαδιαία update μήπως στροση η μπαταρία.. γιατί είναι καινούρια αλλά με το που το βγάλω από τον φορτιστή πέφτει στο 98%

soa008

Ναι αναμενομενο , γενικα ειχε μικρη μπαταρια αυτο το κινητο. Αν θες να αλλαξεις και να πας σε ενα καλυτερο , κοιτα το Mi note 10 lite οταν πεσει καμια 50αρα κατω.

Потребителско име
Hi tech love

Οχι....Μεγάλη υποβάθμιση. Τι μανία σας έχει πιάσει να δίνετε κινητά ναυαρχίδες και να αγοράζετε μετά μπακατελες επειδή είναι καινούργια δεν μπορώ να καταλάβω. Το 5 pro για τα λεφτά που ζητάει είναι κορυφή αλλά αυτό που έχεις είναι αλλού!. Έχεις διπλάσια δύναμη. φωτογραφία με iOS. οθόνη.....

1 Коментар

Потребителско име