La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
JiPa

στην sapphire 5600xt μπορει να μου πει καποιος,εαν του βγαζει ενα "βουισμα" μετα τις 1400-1500 στροφες των ανεμιστηρων.

χοντρικα μεχρι 1100-1300 στροφες ειναι πολυ ησυχη.

απο κει και πανω αρχιζει ενα βουισμα.
η αληθεια εινα οτι η καρτα ειναι πολυ δροσερη και δεν υπαρχει κανενας λογος,

να ανεβασουν οι ανεμιστηρες(τουλαχιστον τωρα τον χειμωνα) πανω απο 1100-1200 στροφες,

αφου μεχρι εκει διατηρουν σε stress gpu τεστ,σε πολυ χαμηλες θερμοκρασιες.

ενδεικτικα σε ολα τα stress gpu test,με χρηση gpu 99% και σε διαφορες αναλυσεις,

με το fan curve μανιουαλ φταγμενο,δεν ξεπερναει τους 70-75 βαθμους και οι ανεμιστηρες τις 1100-1200 στροφες.

με auto fan control,παιζει κατω απο τις 1000 στροφες και παλι δεν ξεπερναει τους 75 βαθμους.

και στις 2 περιπτωσεις δεν ακουγεται απολυτως τιποτε.

τρομερα ησυχο.

απλα μου κανει εντυπωση το βουισμα πανω απο τις 1400 στροφες,ανεξαρτητως εαν-προφανως-και δεν θα χρειαστει να φτασουν εκει σε καμια περιπτωση.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Rower_1908

και σε εμενα κανει απλα η διαφορα ειναι οτι εγω την εχω κανει και overclock οποτε ανεβαζει γενικα πιο ψηλες θερμοκρασιες γι αυτο σε stress test πανε πανω απο 1400 στροφες σε games πανω απο 1000 δεν εχει παει .....απλα εγω εχω παρατηρησει οτι οταν ανοιγω το pc οπου ολα τα fans cpu,gpu case fans κτλπ πανε στο full τοτε της gpu δεν ακουγεται αυτο..... σου ειπα την εμπειρια μου μπας και σε βοηθησει

2 Comentarii

JiPa

μιλαω για αρκετο βουισμα.ειδικα στις 1500 και πανω απογειωνεται.
μεχρι τις 1300 δεν ακουγεται τιποτε.
στην αρχη του audio track παιζει κοντα στις 1300 στροφες.στα 13 δευτερολεπτα το ανεβαζω στις 1400-1500 στροφες.
στο τελος του αρχειο το ριχνω παλι στις 1300 στροφες περιπου.
ακουγονται βεβαια και τα αλλα fan του κουτιου,αλλα πιστευω οτι κατι θα καταλαβεις.
αρα εχεις και εσυ βουισμα σε υψηλες στροφες.?
ευχαριστω

Nume de utilizator