ξεφυγε εντελως η κατασταση..
πολλα μπερδεματα..
πιασαμε εκατομμυρια στροφες(εικονικο βεβαια..)
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
1 Antwort
Στο video, το συμαντικο ειναι ο ηχος στο 1:45 και μετα. Αν σου κανει ιδιο ηχο οπως αυτον στο video, τοτε ειναι φυσιολογικο, ή τουλαχιστον δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο.
Εγω παντως δεν ακουω κατι πολυ περιεργο, ισως μιξη απο λιγο coil whine με τον φυσικο ηχο που κανουν τα fanακια.
|
Αυτο με τα 65k rpm προφανως ειναι καποιο bug. Αν κανεις ενα restart θα φτιαξει. Στην χειροτερη, κανεις ενα ddu
https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
και μετα παιρνεις τα drivers απο εδω
αμα δεν εχεις βαλει, βαλε και τα chipset drivers για το chipset της μητρικης σου
|
Αυτο με watt, μην το ξεψιριζεις, εμενα η msi 5600xt gaming X τραβαει 23-27W σε idle και σε 4k youtube.
Sidenote: με το που κλεινω την 4k οθονη και μενει μονο με την 2η 1080p τοτε τραβαει 7-10W. Εχεις παραπανω απο μια 1080p οθονη?
|
-Επισης δοκιμασε να ξανατεσταρεις αλλα με το κουτι γυρισμενο στο πλαι, δηλαδη η καρτα να ειναι ορθια και να δεις αν ξανακανει τον ηχο που δεν σου αρεσει.
-Δοκιμασε σε game να κλεισεις το vsync να παει στα 300fps, και κουνα το ποντικι για να αλαζει η σκηνη(σε καποιο fps game τυπου cs:go, fortnight κτλ), να δεις αν ο θορυβος ανταποκρινετε στις κινησεις.
2 Kommentare
ευχαριστω πολυ..θα τα τεσταρω
29αρι ultrawide εχω..
με την 5700 επαιζε σε idle κοντα στα 8-10 watt..
επισης το θεμα ειναι οτι με την 5700 Nitro ακομα κα σε υψηλες στροφες,αυτο το κλαψουρισμα δεν το ειχα ποτε..
για αυτο και μου χτυπησε αμεσως στο αυτι..
καμια σχεση ο θορυβος που ακουγεται στο βιντεο με αυτον που εχω εγω.
η αληθεια ειναι οτι μετα απο ενα restore που εκανα(λογω κοκομπλοκο που επαθε το πισι μετα απο ενα update)εχει γινει λιγο μπαχαλο.
τα watt πιθανον να ειναι και απο αυτο.
ο θορυβος ομως ειναι περιεργος και με την 5700xt δεν ειχα ακουσει ποτε κατι παρομοιο σε οποιες στροφες και να επαιζε.