Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
GiorgosVas2507

πηρα προσφατα 3 fan που ειναι ARGB το καλωδιο για το argb που εχουν ειναι 3pin 5V argb. και εχουν και αλλο ενα καλωδιο 4pin για την κλασικη τροφοδοσια του που το εχω συνδεσει αυτο πανω στην μητρικη και δουλευουν κανονικα εκτος απο τον φωτισμο τους. η μητρικη μου εχει μια μονο συνδεση που γραφει 12V GRB. με τι τροπο μπορω να τα συνδεσω για να δουλεψει ο φωτισμος που εχουν?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Arxagelos17

Με αυτόν τον αντάπτορα θα παίζουν τα A-RGB σε σταθερό χρώμα δηλαδή δεν θα μπορείς να χειριστείς το κάθε LED από τα fan ξεχωριστά. Για να μπορέσεις να τα χειριστείς ξεχωριστά και να παίζουν ασύγχρονα και ότι χρώμα θες θα χρειαστείς ξεχωριστό A-rgb αντάπτορα με δικό του software όπως ο Razer Chroma a-rgb

https://www.skroutz.gr/s/29587162/Razer-Chroma-Addressable-RGB-Controller-6-RGB-headers-SSD-mounting.html?event_price=44.94

4 Σχόλια

GiorgosVas2507

αλλη ηταν η ερωτηση μου . ο ανταπτορας αυτος γραφει 5V to 12V εγω θελω το αντιθετο να κανω δηλαδη τα 4πιν της μητρικης μου ειναι 12V και θελω να δωσω 5V στα ανεμιστηρακια. το κανει αυτο ?

Arxagelos17

Σου απάντησα ότι κάνει, αυτός συνδέει 5v argb accessories σε 12v RGB header στην μητρική αυτό σου λέει εσύ το καταλαβαίνεις αντίθετα αλλά λες το ίδιο πράγμα. Θα συνδέσεις τα φανς σε συστοιχία μεταξύ τους μετα το καλώδιο στο σημείο του ανταπτορα που λεει 5v και τον ανταπτορα στην 12v της μητρικής. Αλλά όπως σου είπα και πιο πάνω κάνει μεν άλλα δεν θα δουλεύουν όπως πρέπει να δουλέψουν τα A-RGB leds ασύγχρονα, δηλαδή θα παίζουν όλα το ίδιο χρώμα, μόνο με τον πάνω razer controller που σου έδειξα θα μπορέσεις να τα δουλέψεις ασύγχρονα και με διαφορετικό χρώμα, άμα δεν σε ενδιαφέρει να δουλεύουν ασύγχρονα πάρε αυτόν.

Lord_Vatis

Φίλε Arxagelos17 Μήπως έχεις κάποια εναλλακτική σε προιόν γιατί τον Razer δεν τον έχει πλέον το Skroutz και δυσκολέυομαι να τον βρώ σε ελληνικό κατάστημα; Εγώ θέλω να κάνω ακριβώς αυτό που περιγράφεις έχω 12V header στο Mobo kai 5V led στο κουτί και θέλω να τ ελέγχω όλα μαζί (και με τα εφέ τους) όχι μονο στατικό χρώμα στο κουτί.
Αν μπορείς να βοηθησεις σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Όνομα χρήστη