Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Dimitris Kyriazopoulos

Ισχύει ότι κάποιες φορές freezarei με τον 5600x? Θα μου την προτείνατε για να ψύχει τον 5600x?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

vagman_tech

Τι ενοεις να freezαρει ? Αν θες δωσε παραπανω λεπτομεριες ή καποιο video που να το εξηγει να σου πω. Την δουλευω με ryzen 7 3700X που ειναι εξισου ζεστος cpu οπωτε ισως προσεγγισω αυτο που θες.

4 Σχόλια

Dimitris Kyriazopoulos

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Παρακάτω θα δεις το βίντεο που με έβαλε σε σκέψεις στο εάν αξίζει να ρισκάρω την αγορά της aio. Εσυ είσαι ευχαριστημένος με την z63? Να προχωρήσω στην αγορά; ( δεν έχω απαιτήσεις για overclock) https://youtu.be/guLBnNiD8Zk

vagman_tech

Με συγχωρείς, τώρα είδα ότι μιλάμε για την Z63. Εγώ έχω την Χ63 επειδή η Z μου φανηκε overpriced μονό και μονό επειδή δίνει την οθόνη και ανεβαίνει +100 ευρώ. Εδω και 6-7 μήνες είμαι πολύ καλά. Ειδικά σε θερμοκρασίες under load με τον Ryzen 7 3700 π.χ. 3-4 gaming ή το πρωι που δουλεύω και ανοίγω 50 προγράμματα. Στα 140 που την ειχα παρει τότε ήταν ότι καλύτερο! Γενικότερα δεν είχα κανένα θέμα και σύντομα, λίγο πριν μπούμε καλοκαίρι θα αλλάξω και πάστα. Έχω κάνει και αξιολόγηση της αν θες πήγαινε ρίξε μια ματιά και ενοείται αν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω μου λες.

Dimitris Kyriazopoulos

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Η αλήθεια είναι ότι είναι overpriced αλλά μου αρέσει και θα την πάρω. Ελπίζω να μην έχω θέμα.

vagman_tech

Δεν θα έχεις θέμα. Μέτρα τις αποστάσεις μόνο απο άποψη case να είσαι κομπλέ και όλα τα άλλα θα είναι παρελθόν όταν βάλεις αυτό το γομάρι πάνω απο το CPU. Είδα το βίντεο σου αλλά πρώτη φορά του ακούω κάτι τέτοιο να συμβαίνει. Δεν έχω ιδέα γιατί να σου πω την αλήθεια..ίσως να είναι θέμα Windows και θα θέλει fresh install το παιδί στο βίντεο.

Όνομα χρήστη