τι συσκευες πρεπη να εχης για να τις συνχρονησης???? εχω σμαρτ tv 8k sumsung....το πηρα και δεν μου συνχονιζη τι πρεπη να παρω ? για να μου βγη χρισιμο?
See in detail the terms of use for the Product Questions
τι συσκευες πρεπη να εχης για να τις συνχρονησης???? εχω σμαρτ tv 8k sumsung....το πηρα και δεν μου συνχονιζη τι πρεπη να παρω ? για να μου βγη χρισιμο?
1 Reply
Χρειάζεσαι το Hue Bridge (περίπου 60 ευρώ), είναι η γέφυρα που ενώνει τα εξαρτήματα Hue και τουλάχιστον ένα φωτιστικό.
Για τηλεόραση πρέπει να πάρεις το Hue Play Gradient Lightstrip (περίπου 170 ευρώ), είναι ledοταινια για πίσω από την τηλεόραση ή τις μπάρες φωτισμού Hue Play (περίπου 120 ευρώ). Η αλλιώς τις έξυπνες λάμπες Hue που όμως δε θα εντυπωσιάζουν.
Για να συγχρονίσει τα φώτα πρέπει να περνάει το περιεχόμενο που παρακολουθείς από εξωτερική συσκευή που θα συνδέσεις στο Sync Box όπως κονσόλα παιχνιδιού ή συσκευή streaming όπως το chromecast. Απευθείας από την τηλεόραση δεν θα τα συγχρονίσει.
Να ξέρεις ότι υποστηρίζει μέχρι 4k όποτε θα υποβαθμίζει το σήμα 8k της τηλεόρασης σου.
Εύχομαι να τα καταφέρεις, δεν είναι και φθηνό, αλλά πραγματικά αξίζει.
5 Comments
ευχαριστώ πολύ
αν εχω σμαρτ τTV συμφέρει να παρω TV BOX για να δουλεψη το Sync Boχ?
Hue Play Gradient Lightstrip,. έξυπνες λάμπες Hue
Hue Bridge ΤΑ ΕΧΩ
Ναι, αφού έχεις όλο τον εξοπλισμό σε συμφέρει να παρεις ένα TV BOX με θυρα HDMI και να το συνδέσεις στο Sync Box. Αφού το συνδέσεις σωστά, ό,τι παίζει στην τηλεόραση θα συχρονίζεται με τα φωτα. Πρέπει να έχεις κατεβάσει και την εφαρμογή Hue Sync για να ξεκινάς απο εκει το συγχρονισμό και να επιλέγεις ένταση και φωτεινότητα αν θέλεις.
Επιπλέον στην εφαρμογή Hue μπορείς να φτιάξεις χώρο ψυχαγωγίας (entrainment areas γραφει στις ρυθμίσεις)
Σου εμφανίζει μια εικόνα δωματίου και τοποθετείς με το δάχτυλο τα φώτα όπως είναι στο χώρο σου ώστε να ξέρει το Sync Box σε ποιο σημείο είναι για να τα συγχρονιζει σωστά. Αν είναι κάτι άλλο ρώτα με και αν θέλεις πες μου όταν καταφέρεις να το φτιάξεις!!
σε ευχαριστω πολυ και παλι