Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

xelononintzaki

Θα χρειαστει να κρατησεις το ONT (Optical Network Terminal ) το μοντεμ ουσιατηκα που μπαινει η οπτικη ινα κια την μετατρεπει σε χαλκο. Εκει θα βαλεις αυτο με ethernet απο την θυρα του ONT στην θυρα WAN / INTERNET του router. Μετα ισως να χρειαστεις να εγκαθυδρυσεις PPPoE (Point to Point Protocol over Ethernet ) με τους κωδικους τηε συνδεσης που θα παρεις απο την wind. Αυτα αν δεν εχεις VOIP (Voice over IP)| Aν εχεις τηλεφωνο μεσω της οπτικης ινας, τοτε θα χρτειαστεις και μια αλλη συσκευη που λεγεται VOIP adapter. Ενα πολυ καλο που χρησιμοποιω ειναι αυτο εδω: https://www.skroutz.gr/s/24357793/Grandstream-HT801.html . Για να το σεταρεις θα χρειαστεις και τους vobb κωδικους που ειναι για το τηλεφωνο. Μολις τους περασεις και αυτους στο voip adapter θα εισαι τουρμπο. Θα εχεις το archer c80 σαν router / firewall / WAP και τηλεφωνο μεσω του voip adapter

Όνομα χρήστη
keysmith

όχι κατευθείαν στην γραμμή. Δεν έχει σύνδεση fiber. Ως router (πχ για καλύτερο wifi) μετά το "modem" της wind ναι ασφαλώς και θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις. Δλδ θα έχεις δύο συσκευές στη σειρά ας πούμε.

Όνομα χρήστη