Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Dora Nailish

Διαβάζοντας τόσο τα σχόλια, όσο και τις κριτικές, αναρωτιέμαι. 1. Δεν είναι λίγο πολύ το ίδιο με το να πάρεις σκόνη πρωτεΐνης;
2. Αν έπαιρνα πρωτεΐνη πρωί βράδυ και έτρωγα μόνο το μεσημέρι, όπως προτείνεται από το σκεύασμα, ενώ παράλληλα έπινα 3 λίτρα νερό την ημέρα, όπως επίσης προτείνεται από το σκεύασμα, δεν θα είχα τα ίδια αποτελέσματα ούτως ή άλλως;

Benutzername

2 Antworten

marypink78

Εγώ το έχω δέκα μέρες και σήμερα το πρωί έχω μια ζαλάδα. Ξυπνάω το πρωί, το πίνω, δεν τρώω τίποτα μέχρι το μεσημέρι, μετά τρώω το μεσημεριανό. Μετά θα το πιώ το απογευμα, χωρίς να έχω φάει τίποτα ενδιάμεσα, και το βράδυ τρώω ένα μήλο ή γιαούρτι ή ένα κριτσινι με μια φέτα τυρί. Στην ουσία κάνω ένα γεύμα την ημέρα. Έτσι το έχω καταλάβει ότι γίνεται, είναι σωστό όμως, όταν και οι διαιτολόγοι σου προτείνουν πέντε μικρά γεύματα την ημέρα;ευχαριστώ πολύ..

Benutzername
Katerina S10

Δεν είναι το ίδιο με το να πάρεις σκέτη πρωτείνη. Το prevent έχει λιγότερη πρωτείνη από μία μέση πρωτείνη γυμναστηρίου αλλά έχει και ένα κάρο συστατικά, βιταμίνες κ.λ.π. που δεν έχει η σκέτη πρωτείνη. Εϊναι αντικατάστατο γεύματος και όχι σκέτη πρωτείνη. Έχει πρωτείνη, υδατάνθρακες, λίπος και βιταμίνες, ιχνοστοιχεία. Προσωπικά, έχω δοκιμάσει το prevent premium ως αντικατάστατο γεύματος αλλά για ένα γεύμα την ημέρα και όχι για δύο, πάντα παράλληλα με γυμναστική και ισορροπημένα γεύματα μέσα στην ημέρα με συγκεκριμένο ισορροπημένο στόχο θερμίδων και όχι το εξαθλιωτικό που προτείνουν (δηλαδή δύο ροφήματα και ένα γεύμα). Ουσιαστικά με βοηθούσε να αντικαθιστώ κάποιο mini γευμα που δεν θα είχα πρόσβαση σε σωστό φαγητό εκέινη τη στιγμή της ημέρας. Θα είναι υπερβολικά λίγες οι θερμίδες εάν κάποιος πίνει δύο ροφήματα prevent και ένα ισορροπημένο γεύμα. Το να παίρνει κανείς λιγότερο από 1000 ή 1200 θερμίδες την ημέρα δεν είναι υγιές και δεν θα μπορεί να το κάνει για μεγάλο διάστημα. Θα πιεστεί για κάποιο διάστημα, σίγουρα θα χάσει κιλά αλλά με το που θα επαναφέρει τις θερμίδες του σε ποιο υγιεινά επίπεδα θα ξαναπάρει σίγουρα τα κιλά πίσω και παραπάνω και ποιος ξέρει τι ζημιά έχει κάνει στον οργανισμό του λόγω της υπερβολικά στερητικής δίαιτας. Καλό είναι πάντα τα συμπληρώματα να τα παίρνει κανείς κατόπιν σύστασης γιατρού και παράλληλα με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση και να κάνει πάντα τις εξετάσεις αίματος που προβλέπονται.

Benutzername