Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Dimitris_Lekkas2044

Εγω θα ήθελα αυτό γιατί είναι 100 γρ διότι το 80γρ της Navigator δεν είναι και τόσο καλο. Αυτό που είναι 100 γρ θα είναι καλο για καθημερινή χρήση? Επίσης θα ήθελα και ενα πακέτο της ίδιας εταιρίας για κάρτες για φωτογραφίες υψηλής ποιότητας ποια γρ θα ήταν καλύτερα?.

Benutzername

4 Antworten

Anemoulis

Εγώ το 100άρι το χρησιμοποιώ για καθημερινές εκτυπώσεις που θα τις έχω κάπου σίογυρα, όχι δηλαδή κάτι πρόχειρο. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε χαρτί και το αγοράζω μαζικά όταν πέφτει η τιμή του ώστε να μου βγαίνει πιο οικονομικό. Διπλής όψης κείμενο με εικόνες απαλού χρώματος άνετα. Αν δεν σου κάνει αυτό για διπλής όψης επειδή οι εικόνες έχουν πιο έντονα χρώματα τότε πας στο 120 και είσαι κομπλέ.
Το 160 και πάνω είναι για ειδικές εκτυπώσεις, όχι καθημερινής χρήσης και βγαίνουν και πιο ακριβά.

Benutzername
Antonis_Katsaras

Τα 80γρ. είναι για κάλυψη μιας σελίδας και όχι και τις δύο. Οπότε αν θες για μπρος πίσω κάλυψη (κείμενο) θες των 100 γρ. Το 120 γρ. είναι για το αν έχεις να εισάγεις και φωτογραφίες στο χαρτί π.χ. να δείξεις κάνα διάγραμμα ή κάποια φωτογραφία εκτυπωμένη από μια μελέτη κτλ. Άμα θες για κάρτες θα πας σε 160-200 γρ. Και άμα θες για εξώφυλλο βιβλίου πας σε 250 γρ που είναι και το τελευταίο.

Benutzername
Andreas Andreopoulos

Εξαιρετικό χαρτί για καθημερινή χρήση. Εκτυπώνεις και στις δυο όψεις χωρίς πρόβλημα.

Benutzername
duketasos1

Το 100άρι είναι άψογο για καθημερινή χρήση, χωρίς να "φεγγίζει" στο διπλής όψης. για κάρτες έγχρωμες κοίταξε για 200άρι ή αν δεν το υποστηρίζει ο εκτυπωτής σου 160άρι. Τα χαρτιά που προανέφερα είναι της navigator και τα κάνω χρήση με laser Kyocera. κορυφαίο αποτέλεσμα

Benutzername