Την έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις; ταινίες; gaming; το 4K του τι λέει;
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
2 Răspunsuri
Την εχω εναν χρονο. Ειμαι ευχαριστημένος γενικα, απολαμβάνω φουλ content στην τηλεοραση. Ταινίες, σειρές, παιχνίδια. Στις ταινίες εμένα με εντυπωσίασε φουλ λογω των λειτουργιών της. Τέρμα smooth κίνηση, μπορει να κανει τις ταινίες λες και γυρίστηκαν σε 60 fps. Ξέρω πως όλοι οι σινεφίλ θα με κράξουν, αλλά εμένα μου αρέσει πολύ αυτό. Το upscale πολύ καλό επίσης, ταινίες δεκαετιών είναι λες και ξαναγυρίστηκαν με νέα κάμερα. Από φωτεινότητα είναι οκ πιστεύω. Τα games όμως είναι πραγματικά το δυνατό του χαρτί. Άψογη τηλεόραση για gaming και μοναδική στην τιμή που την πήρα (740€). Λειτουργεί άψογα μαζί με το ps5. To hdmi 2.1 παίζει χωρίς προβλήματα, δίνοντας τρομερά ομαλή εμπειρία στα 120hz. Προσωπική μου άποψη, αν δεν έχει κάποιος κονσόλα νέας γενιάς ή δεν σκοπεύει να παρει τσάμπα λεφτά θα δώσει εδώ, σιγουρα υπάρχουν επιλογές πιο φθηνές με ανάλογη ποιότητα εικόνας. Το κακό της τηλεόρασης είναι το λειτουργικό σύστημα της. Κάποιες φορές κολλάει και σπάει νεύρα. Γενικά με έχει αφήσει όμως πολύ ευχαριστημένο η, για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής στην εικόνα περίμενα περισσότερα εφόσον μιλάμε για QLED. Δεν μετανιώνω μεν την αγορά, αλλά είχα τότε το περιθώριο θα μάζευα 200 παραπάνω να πάρω sony με hdmi 2.1
Ελπίζω να βοήθησα.
Την είχαμε 1 εβδομάδα περίπου...
Υπέροχα έντονα χρώματα, αλλά μαύρα... Χάλια! Μαύρα χάλια που λένε. Επειδή έρχομαι από full array με local dimming, θα σου έλεγα για ταινίες ξεκάθαρα όχι. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές για ταινίες που δεν έχουν όμως τα υπέρ του gaming.
Για gaming θεωρώ είναι πολύ οκ.
Εγώ αν ήθελα και τα δύο θα ανέβαινα ελάχιστα κατηγορία σε full array με local dimming.