Eπιτελους ηρθε και στην ΕΛΛΑΔΑ η ναυαρχιδα των μονιτορ!! Το καλυτερο 1080p πανελ που εχει βγει ποτε, καθως συνδιαζει 240hz με τελευταιας τεχνολογιας ips panel το λεγομενο FAST IPS . 8 bit panel , απιθανα χρωματα , και 1ms GTG χρονο αποκρισης και οχι MPRT οπως αλλα IPS ....
Δοκιμασμενη απο κοντα σε DELL STORE και μου επεσαν τα σαγονια.... Το απολυτο μονιτορ για οποιον θελει ποιοτητα, πανεμορφο εξωτερικα με πολυ ωραια βαση , πανω στο γραφειο κανει το setup σου να φαινεται 10 φορες καλυτερο και απιστευτη εικονα.. Πραγματικα μιλαμε για το καλυτερο μονιτορ που εχει βγει στην αγορα...
Alienware aw2521hf , best in the world 2020-2021 .. Τα λογια ειναι περιττα, alienware πραγματικα κανατε τον κοσμο να παραμιλαει ειστε 100 χρονια μπροστα... Τα σεβη μου.
2 Comentarii
Ελα ρε φιλε καλησπερα , την αγορασες τελικα ;; Εγω την πηρα και πραγματικα ειναι οθοναρα.
Πολυ ομορφη και εξωτερικα και τα χρωματα πολυ καλα και η αποκριση ολα τελεια .. Τις καλυτερες ρυθμισεις λογικα μπορεις να τις βρεις σε youtube παντως εγω με τις δικες μου ρυθμισεις η οθονη ειναι φοβερη ... Βεβαια για το καλιμπραρισμα της οθονης , το εκανα απο nvidia control panel ( το contrast και το digital vibrance και το gamma ) ..
Στο menu της οθονης δεν εχω πειραξει πολλα ( ακομα ) αλλα ετσι τα εχω στο osd menu : preset mode : standard , response time : extreme , το dark stabilizer οταν παιζω cod το βαζω στο 1 ή 2 αναλογως για να βλεπω καλυτερα σε σκοτεινα σημεια στο Cod Warzone , το sharpness το εχω στο 70 και brightness 75 contrast 85... Βεβαια μπορεις να πειραξεις και το saturation απο την οθονη αν θες τα χρωματα να φαινονται πιο βαθια και πιο ωραια αλλα αυτο το εκανα εγω απο το nvidia control panel οχι οτι εχει καποια διαφορα απλα εγω το εκανα απο εκει .. Πιο μετα θα δοκιμασω και το saturation γιατι δεν το εχω πειραξει ακομα , ετσι παντως σε μενα η εικονα ειναι μαγευτικη, ειτε cod warzone παιζω ειτε apex ειναι φοβερη ...
Τι να πω πραγματικα για την οθοναρα αυτη δεν εχω λογια... Πες μου και εσυ τις εντυπωσεις σου , παντως εγω εχω κολλησει και παιζω με τις ωρες στην οθοναρα...
Ναι την πήρα..την παρασκευή που πέρασε..δεν την έχω πολυ-παίξει ακόμα λόγο χρόνου.
Αλλά είναι μαγική εικόνα..εγώ έχω AMD κάρτα πάνω μια παλιά βέβαια..αλλά έχω δει πολύ διαφορά.
Τις ρυθμίσεις έψαχνα και youtube..αλλά δεν έχω βρει κάποιον ακόμα για να βρω τις βέλτιστες.
Το standar με ενοχλεί κάπως όταν δεν παίζω..γιαυτό το έχω στο comfort όταν δεν είμαι σε game.
Το dark stabilizer το εβαλα στο 1 γιατι το είχα στο 0..το sharpness δεν ξερω τι κανει μιας και δεν βλέπω εμφανη διαφορα καπου οταν το πειραζω.Brightness στο 75 και Contrast στο 80.
Το saturation δεν μου το έχει για επιλογή..είναι γκρι και δεν εχω δει με τι το "ξεκλειδωνει" για να το πειραξεις.
Δυστηχως χρειαζομαι και καλυτερη καρτα γραφικων για να εχω πληρη αποψη..αλλα το ηξερα αυτο οποτε μολις μπορεσω θα ξαναριξω ενα feedback με νεα καρτα.
Απλα ηθελα να δω μηπως ήξερες τα best configurations.
Ευχαριστω και παλι.