La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
konstantinosth

σκεφτομαι την αγορα του desire x. οι απαιτησεις μου ειναι ιντερνετ αρκετο οπως επισης παιχνιδια οχι τοσο βαρια. επισης δεν θελω να παρω ενα κινητο και σε 8 μηνες να θελει αλλαγη λογο προβληματων, ενδιαφερομαι για κατι που θα κρατησει καμια δυετια. εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο απο αυτο κοντα στα 200ευρω?

Nume de utilizator

5 Răspunsuri

thoidis.periklis

Έχω πάρει το Desire X και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... το καλύτερο από όλα η διάρκεια της μπαταρίας που σε χρήση με Bluetooth ακουστικό όλη μέρα κρατάει min 2 ημέρες και max 4 μέρες. Είναι πανάλαφρο σχετικά με τον όγκο του είναι 4 ίντσες πολύ βολικό (και αρκετά μικρό και αρκετά μεγάλο). Κατά τη γνώμη μου έχει πολύ καλή οθόνη και η φωτογραφική του είναι πολύ καλή και με ζωντανή απόδοση χρωμμάτων. Χθες μου ήρθε ενημέρωση για Android 4.1.1 και HTC Sense 4+ και την εγκατέστησα χωρίς μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Το μόνο που δεν έχει είναι εμπρόσθια κάμερα για βιντεοκλήσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα γιατί είναι και σε πολύ καλή τιμή ...

Nume de utilizator
konstantinosth

ο λογος ο οποιος δεν εχω κοιταξει κατι αλλο εκτος απο htc ειναι διοτι ειχα δυο συσκευες htc και ειναι τερατα αντοχης. σχετικα με πεσιματα και τετοια. τωρα οσο αφορα θεμα δυνατοτητων δεν ειμαι τοσο ειδικος και δε γνωριζω πολλα πολλα.. οσο αφορα τα sony με εχουν δημιουργησει κακη εντυπωση απο φιλους που βλεπω γιατι φαινονται τελειως ψευτικα απο θεμα κατασκευης. τωρα για τα samsung δεν εχω να πω κατι. ενταξει η εταιρια τους ειναι πολλα βηματα μπροστα. και εγω ημουν αναμεσα σε desire x kai s3 mini

2 Comentarii

Thanos G.

Konstantinosth μπορεις να κοιταξεις και το xperia p, το οποιο ειναι κατασκευασμενο εξ ολοκληρου απο αλουμηνιο και εχει καλυτερη ποιοτητα κασκευης και απο το siii mini και απο το desire x.....

Nume de utilizator
Thanos G.

Και εγω xperia p και siii mini θα προτεινα, ειναι αρκετα καλυτερα κινητα απομτο desire x, το xperia p εχει και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, οποτε δεν βρισκω το λογο να πας σε htc, απο τη στιγμη που τα siii mini και xperia p ειναι στην ιδια τιμη...

Nume de utilizator
Giorgos Kompogiannopoulos

Mετα απο αρκετο καιρο ψαξιματος αναμεσα στα Xperia P, S3 Mini,Desire X κατεληξα να αποκλησω το HTC Και να εχω πρωτο με βαση πολλα το Xperia P μετα το S3 Mini Και αρκετα πισω το HTC!! Οι 3 Συσκευες Παιζουνε απο 210-220!
Η Επιλογη Δικη σου.!! :)

Nume de utilizator
terikos

ειμαι στο ιδιο δίλημμα.. για S Advance κλινω.. αλλα ειναι λιγο παλιο ..

Nume de utilizator