Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
angelalice15

Έχει ενσωματωμένη μπαταρία μέσα? Και το φορτίζεις από το σπίτι? Πόση ώρα λειτουργίας έχει?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

George_parouto

Έχει δίκη του μπαταρία μέσα , την οποία όποτε θέλεις την αφαιρείς και το δουλεύεις μόνο με ρεύμα αν το θελήσεις. Έχει καλώδιο USB τύπου Β μέσα (χωρίς το τροφοδοτικό, αλλά σίγουρα θα έχεις από κάποιο κινητό), δουλεύει συνδεόμενο και σε λαπτοπ, χρόνο λειτουργία δεν υπολόγισα αλλά σίγουρα 2ωρο.

Όνομα χρήστη
Chris.ks

Έχει μπαταρία 18650, κάποια no name κινεζική χωρίς μεγάλη αντοχή. Αν θυμάμαι καλά αντέχει περίπου στις δυο ώρες στο πρώτο στάδιο.
Πηρα μετά τον Morris mdf mini που έχει ενσωματωμένη μπαταρία και είναι πολύ καλύτερος στην διάρκεια και στον σχεδιασμό.

Όνομα χρήστη
tsaskas

Δεν είναι ενσωματωμένη.Λειτουργει με μια μπαταρία 18650 η οποία περιλαμβάνεται.Φορτιζει με ένα απλό καλώδιο micro USB είτε με ρεύμα ή με powerbank.Καλυτερα πάντως να φορτίζεται η μπαταρία σε ξεχωριστό ειδικό φορτιστή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Επισης μπορείς να προμηθευτείς μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης χωρίς ρεύμα.

Όνομα χρήστη
Grve

Ναι έχει μια μπαταρία 18650 νομίζω 1300mah και φορτίζει από usb micro.
Η μπαταρία δεν κρατάει πάρα πολύ, ίσως καμιά ώρα + στην σκάλα 3 (που θα το έχεις λίγο πολύ) αλλά δουλειά όσο φορτίζει. Ως τόσο εάν έχεις ένα powerbank γίνεται ένα φοβερό εργαλείο. Για μένα η καλύτερη αγορά του 20-21. Το παίρνω παντού φάση!

Όνομα χρήστη