La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
YAMAHA64

Καλησπέρα έχω ένα Daewoo lanos του 2000 έχω μια πηγή pioneer MVH-S120UB και τα εργοστασιακά ηχεία,φυσικά πίσω έχω 2 6.5σάρια 40w rms και τα 2 μπροστά παίρνει μόνο κάτι μικρούλια 4 αρια τα οποία ήθελα να τα αλλάξω να βάλω μεγαλύτερα και δεν χωραγαν λόγο μεγαλύτερου μαγνήτη με αποτέλεσμα να παίζω μόνο με τα πίσω.εχω το εξής πρόβλημα πίσω παίζουν παρα πολύ καλά αρκετά δυνατά και με καλό μπάσο μπροστά όμως όταν είμαι και οδηγώ φυσικά χάνεται η μισή ένταση και το μπάσο με αποτέλεσμα να ξενερωνο εντελώς.μιας και δεν μπορώ να αλλάξω μπροστά σκέφτομαι να βάλω αυτά πίσω τα Hertz βλέπω καλά σχόλια ότι παίζουν δυνατά και καθαρά και φοβάμαι φυσικά ότι θα χάσω πάλι τον μισώ ήχο όπως στα εργοστασιακά λόγο που είναι μακρύ το αυτοκίνητο αυτό που ήθελα είναι αν τα βάλω αυτά τα Hertz αν θα έχω μεγαλύτερη ένταση και μπάσο από τα εργοστάσιακα μιας και είναι 80w rms το καθένα μαζί Με έναν ενισχυτή boshmam που θα βάλω.απαντηστε μου σας παρακαλώ αν αξίζει να κάνω αυτήν την αγορά ευχαριστώ.

Nume de utilizator

1 Răspuns

Kostas_Evoulon

Οτι και να βάλεις περα από τα αργοστασιακα θα είναι πολύ καλύτερα.Τα συγκεκριμένα ηχεια ειναι πολύ καλά προτιμήστε τα άφοβα.

Nume de utilizator