ρε παιδιά έχω πάρει τα ηχεία και τα έχω με πηγή της Kenwood kmm bt206 σε pegeuot 307 και δεν έχω μπάσο καθόλου και τα ψιλά ξυρίζουνε προτείνεται κάτι ? δεν έχω τίποτα στο αμάξι ούτε sub ούτε ενισχυτή
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
ρε παιδιά έχω πάρει τα ηχεία και τα έχω με πηγή της Kenwood kmm bt206 σε pegeuot 307 και δεν έχω μπάσο καθόλου και τα ψιλά ξυρίζουνε προτείνεται κάτι ? δεν έχω τίποτα στο αμάξι ούτε sub ούτε ενισχυτή
2 Отговора
Δεν κουνιέται το ηχείο γιατί δεν έχει αρκετό ρεύμα η πηγή από μόνη της να το κουνήσει, αυτά θέλουνε ενισχυτή οποιαδήποτε
Θα ελεγα να ελεγξεις την συνδεσμολογια δηλαδη τα καλωδια. το σημα απο την πηγη (το παλιο καλωδιο που στελνει ηχο στο μεγαφωνο) το συνδεεις στην εργοστασιακη θεση του μεγαφωνου που αλλαξες στην εισοδο του crossover (το μικρο κουτακι) k στην εξοδο του στις αναλογες θεσεις συνδεεις τα καινουργια woofer k tweeter. δεν ξερω αν εχει το Pegeuot διαιρουμενα οπως σε Grande Punto που τα εβαλα αλλα χρειαστηκε να τα τα συνδεσω με καινουργια καλωδια μεταξυ τους με το crossover. To μπασο τωρα βεβαια εξαρταται απο πολλους παραγοντες οπως στην καλη στηριξη του μεγαφωνου να μην εχεις τριγμους, ακομα κ το βαθος της πορτας σου παιζει ρολο σαν θαλαμος ηχειου. Εχει αρκετη διαυγεια σαν σετακι το εχω ρυθμισει flat κ δεν ξυριζουν τα πριμα. Σε μια νορμαλ ενταση εχω ικανοποιητικο μπασακι μπροστα παντως. (αυτο που υποψιαστηκα ειναι μηπως δινεις σημα στο μεγαφωνο η στο crossover απο λαθος καλωδιο. Στα παλια δικα μου ειχε ενα πυκνωτακι στην καλωδιωση που εκοβε τις χαμηλες συχνοτητες για το tweeter) Ελπιζω να βοηθησα καλη επιτυχια.