За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
JKXTRAILMAN

Καλησπερα.Ερωτηση εχω ενα Xtrail T32 και τα τουιτερ τα εχει στις γωνιες στο ταμπλο και οχι στις πορτες.Την τοποθετηση θα την κανω εγω ,ξερει καποιος πως ειναι καλυτερα να τα συνδεσω δλδ με τα Crossover που εχουν στην εξοδο τα δυο καλωδια ηχεια και τουιτερ και θα ειναι στην πορτα ενω τα τουιτερ στο ταμπλο.....

Потребителско име

2 Отговора

kosy_kon

Τα εγκατέστησα και εγώ μόνος μου αλλα δεν κατάλαβα τι ρωτας φιλε. Εμένα τα τουιτερ τα έχει στην κολόνα αριστερά δεξιά και τα μεσαία τα έχει στην πόρτα. Οπότε πας από την πηγή ή τον ενισχυτή στο ηχείο και μετά στο τουιτερ. Τα καλώδια περιέχονται. Μακάρι να σε βοήθησα αν και δεν κατάλαβα τι ρώτησες.

2 Коментара

JKXTRAILMAN

Το πρόβλημά μου είναι ότι τα μεσαία είναι στην πόρτα και τα τουιτερ στο Ταμπλό. Τα κροσοβερ δεν ψωρανε στις εργοστασιακες θέσεις των τουιτερ και μου είπαν πρέπει να βάλω πυκνωτακι 3.3mf αντί των κροσοβερ... Τώρα σκέφτομαι να αφήσω τα μανισια τουιτερ όπως είναι ενεργά και να τρυπησω ταπετσαρία να βάλω έξτρα τα 2 καινουργια που έχει το σετ των hertz, αλλά φοβάμαι μήπως δεν είναι σωστή κίνηση ????????... Ενισχυτή δεν έχω απλά μια 10αρα Android οθόνη

kosy_kon

γνώμη μου, μην βάλεις τον πυκνωτή χρησιμοποίησε το κροσοβερ που έχουν μέσα τα ηχεία. εγώ τα κροσοβερ τα έπιασα στην πισω μερια της πηγής. φτάνουν τα καλωδια που έχει μέσα στο πακετο απο το ηχειο της πορτας στην πηγη και πισω στην κολονα.

Потребителско име
nick_drim

Καλησπερα αν εννοεις αυτο που καταλαβα, επειδη και εγω στις γωνιες στο ταμπλο εβαλα τα τουιτερ σε αλλα αυτοκιντο, το crossover το κολλησα κατω στην πορτα δλδ κοντα στο ηχειο και τα καλωδιο εφτασε πανω χωρις κανενα πορβλημα γτ ειναι σχετικα μακρυ.

1 Коментар

JKXTRAILMAN

Ναι τα ηχεία ειναι στην πόρτα και τα εργοστασιακα τουιτερ στο Ταμπλό. Δλδ πρέπει να περάσω καλώδιο από την πόρτα δλδ την έξοδο του κροσοβερ μέσα από την πόρτα, την φισουνα που έχει έως το Ταμπλό;;.... Ρώτησα λόγο και μου πρότειναν 2 επιλογές... Η μία είναι να τρυπισω στην πόρτα και αν βάλω τα hertz τουιτερ και να αφήσω και τα εργοστασιακα να παίζουν κανονικά και η άλλη επιλογή στην θέση των μανισιων τουιτερ να συνδέσω τα hertz αλλά με ένα πυκνωτή 3.3mf στην σειρά στο + και στις πόρτες τα ηχεία κανονικά χωρίς τα κροσοβερ ????????

Потребителско име