Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Triantafyllos_Tsironis

Καλησπέρα , σκέφτομαι για το συγκεκριμένο ηχείο ή το παρακάτω για OPEL CORSA D 111 . https://www.skroutz.gr/s/21306312/Hertz-Set-Icheia-Aytokinitou-CK-165L-Diairoumena-6-5-me-100W-RMS-2-Dromon.html αν τα έχει τοποθετήσει κάποιος θα ήθελα την γνώμη του.
Επίσης υπάρχει και ένα κεντρικό ηχείο ( ταμπλό ) για το οποίο δεν έχω βρει τις διαστάσεις που απαιτούνται για να το συνδυάζω με τα παραπάνω σετ ηχείων , γνωρίζει κάποιος κάτι ?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

JKXTRAILMAN

Καλημέρα. Εννοείται τα ck 165 είναι πολύ καλύτερα με σχεδόν διπλάσια τιμή.. Όσο για το άλλο ηχείο στο ταμπλό θεωρώ ότι θα παίξει με τα άλλα και όταν βρεις τι διάσταση έχει ρίχνεις κ ένα πιο ποιοτικό ηχείο κ εκεί ?

3 Σχόλια

Triantafyllos_Tsironis

Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου και άμεση απόκριση ,. Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τις διαστάσεις του κεντρικού ηχείου , θα πρέπει να ανοίξω το ταμπλό για να τω μετρήσω !

JKXTRAILMAN

13268407 ο αριθμός του ηχείου μπροστά. Με μια αναζήτηση θα δεις πως βγαίνει και πως είναι. Δεν μπορώ να ανεβάσω φώτο εδώ δεν έχει επιλογή. Ένα μικρό σαν τουιτερ είναι οπότε δενε δεις θέμα. Έχει αρκετά μεταχειρισμένα ?

Όνομα χρήστη