La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
JKXTRAILMAN

Καλησπέρα. Παιδιά ερώτηση... Έχω κάνει τοποθέτηση τα συγκεκριμένα ηχεία σε ένα X-Trail t32, τα έχω πάνω περίπου 5 μήνες και το ένα ηχείο έχει αρχίσει και ένα περίεργο τρίξιμο σπαστικό... Τι φάση να κάηκε;;; και η φάση είναι δεν τα πιέζω σχεδόν καθόλου ????

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

1 Comentariu

JKXTRAILMAN

Ατό φοβάμαι και εγώ. Θα το ανοίξω μια να τσεκάρω... Για την ιστορία έβγαλα το 6.5 που είχε μαμά έβαλα το hertz με το κροσοβερ και τρυπησα για τα τουιτερ του στο χερούλι της πόρτας απλά άφησα και να μανισια τουιτερ που είναι στο ταμπλό. Το λέω μήπως έκανα κανένα λάθος ????????... Εννοείται βρήκα πολικότητα +- στις συνδέσεις...

Nume de utilizator
kosy_kon

Καλημέρα. Ακούγεται σίγουρα από το ηχείο??

3 Comentarii

JKXTRAILMAN

Ναι ναι είναι χαμηλά από το ηχείο .. Τράβηξα και βιντεακι αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω ... Το θέμα είναι τώρα τι κάνω.... Να πάρω ένα ακόμα σετ έτσι ώστε να έχω καβατζα και ένα ή βάζω κάτι άλλο

kosy_kon

Μπορείς να το ανεβάσεις στο ΥΤ και να στειλεις το link. Ωστόσο το αν θα παρεις κατι αλλο είναι δική σου επιλογη. Αν είσαι ευχαριστημένος απο το προιον παρε το ιδιο αλλιος... Εγω παντως 2 χρονια τωρα ειναι αψεγαδιαστα με πολυ ωραιο ηχο...

JKXTRAILMAN

Καταλήγω να πάρω ένα ακόμα σετ γιατί γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του ήχου για τα γούστα μου...

Nume de utilizator