Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
e_filippou

ερωτηση προς οσους εχουν χρησιμοποιησει το κιτ πριν αρκετο καιρο: ειστε ικανοποιημενοι ή τελικα φθειρεται το σμαλτο μετα απο λιγους μηνες -οπως σχολιαζει ο κυριος στην αξιολογηση του; Δεν θελω να μπω στη διαδικασια και μετα να ξαναγινει η μπανιερα οπως ειναι τωρα! Ευχαριστω και καλες γιορτες με υγεια σε ολους!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Hellfir2610

Φίλτατε αν είναι φθαρμένη αρκετά η μπανιέρα αξίζει 100% ( η διαδικασία είναι λίγο επίπονη και χρονοβόρα ) δηλαδή τις 4-5 μέρες τις θέλει χωρίς να χρησιμοποιηθεί η μπανιέρα και ότι άλλο βάψεις. Εμένα μετά από 1 χρόνο κανονικής χρήσης ελάχιστα εκεί που πατάνε τα πόδια το λούστρο ( όχι η βαφή ) έχει αλλοιωθεί κάπως αλλά συνεχίζει να είναι σαν Καινούργια η μπανιέρα. Αρκεί να ακολουθήσεις ευλαβικά την διαδικασία και να δώσεις τον απαραίτητο χρόνο όπως λένε οι οδηγίες ( και λίγες ώρες παραπάνω ακόμα καλύτερα ) για να στεγνώσουν καλά οι στρώσεις των υλικών. Επίσης να ξέρεις ότι έχει Αρκετή ως πολύ μυρωδιά η διαδικασία και αν έχεις θέμα θα ζοριστείς . Εάν έχει παράθυρο το μπάνιο όλα καλά εάν έχει απλό εξαερισμό είναι λίγο ζόρι.

Όνομα χρήστη
Athanasios_Tsogkas

Έχω βάλει σε 2 διαφορετικές μπανιέρες , καλοκαίρι του 2022 στην 1η και καλοκαίρι του 2023 στη 2η και είναι σαν καινούριες. Καμία φθορά.

Όνομα χρήστη