За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Dimppapetroy

Μάγκες ερώτηση . Είμαι 28 , χώρισα μετά από 7 χρόνια σχέση βγήκα με άλλη ωραία πολύ δυνατή γκομενα και ενώ γενικά είχα φουλ στύση στα προκαταρκτικά στο σεξ μου έπεσε αρκετά με δυσκολία κάναμε . Νομίζω είναι άγχος ψυχολογικό . Αξίζει να το δοκιμάσω για τον πρώτο καιρό .

Потребителско име

3 Отговора

George_Dim.

Φίλε 28 χρονών έχω την εντύπωση δεν χρειάζεσαι κανένα χάπι.Μην επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με χάπια.Ψυχολογικο ειναι το θέμα (μου έχει συμβεί και έμενα και μετά ψαχνομουν να βρω τι έπαθα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω). Δυστυχώς σε εμάς τους άντρες αν δεν σκοράρουμε μας παίρνει από κάτω και ψαχνομαστε.Δώσε λίγο χρονο στον εαυτό σου και θα δεις ότι όλα είναι καλά.

2 Коментара

Dimppapetroy

Αδερφέ μου . Καλό Πάσχα καλή ανάσταση . Τα πήρα και δεν χρησιμοποίησα κανένα . Είμαι καλά δόξα το θεό βρήκα τον εαυτό μου . Εγινε αυτό που είπες και έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου . Τώρα είμαι στα καλύτερα μου . Εύχομαι υγεία σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου .

George_Dim.

Καλό Πάσχα φίλε και να θυμάσαι χρειαζόμαστε ανεβασμένη ψυχολογία για να τα έχουμε όλα ανεβασμένα(και αν κάποιες φορές δεν συμβαίνει άνθρωποι είμαστε δεν είμαστε ρομπότ).

Потребителско име
alex_dimitriou8032

Συμβουλή νούμερο ένα.
Όταν παίζεις πενταδάκτυλο πάντα με λιπαντικό "για να έχεις παρόμοια αίσθηση ξέρεις με τι"
Συμβουλή νούμερο δύο.Εάν διατηρείς τη στύση σου "μόνος" σου με τη παραπάνω τρόπο δεν έχεις κατά πάσα πιθανότητα "τεχνικό" πρόβλημα.Κάνε μόνος σου προπόνηση καμία βδομάδα χωρίς σεξ.Προσπάθησε να κρατηθείς κανά μισάωρο έτσι μέχρι να φτάσεις σε σημείο να διατηρείς τη στύση σου μόνιμα τουλάχιστον στο 80%....
Συμβουλή νούμερο τρία. Θα πάρεις το χάπι ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ με ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ πριν μία ώρα από την επαφή. Ξεκίνα με το 1/3 της δόσης να σου ανέβει η ψυχολογία γιατί θα δεις αποτελέσματα και μετά στην επόμενη φορά μετά από μέρες χτύπα και τα 2/3. Εκεί θα δεις θεαματικά αποτελέσματα και θα σου φύγει το άγχος επίδοσης......
Εκτός από το άγχος επίδοσης αποδεδειγμένα η στυτική δυσλειτουργία στους νέους οφείλεται σε λάθος τρόπο αυνανισμού. Πχ μαθαίνει το εργαλείο να λειτουργεί με το 40-50- της στύσης.

Потребителско име
Greek_Retro

Όλοι το παθαίνουμε. έπαθα το ίδιο. το πήρα και έκανα χαμό!

2 Коментара

Потребителско име