Κάτι που δούλευε πολύ καλά και τώρα το έκαναν χάλια, έχουν αλλάξει στην σύσταση κ δεν έχει σχέση με τα πιο παλιά σκευάσματα... Κρίμα.. Λογικα τους βάλανε χέρι τα μεγάλα κεφάλια της φάρμακο βιομηχανίας κ έκαναν αλλαγές...
See in detail the terms of use for the Product Questions
Κάτι που δούλευε πολύ καλά και τώρα το έκαναν χάλια, έχουν αλλάξει στην σύσταση κ δεν έχει σχέση με τα πιο παλιά σκευάσματα... Κρίμα.. Λογικα τους βάλανε χέρι τα μεγάλα κεφάλια της φάρμακο βιομηχανίας κ έκαναν αλλαγές...
3 Replies
Ισχύει 100% η αλλαγή σύστασης. ΄Εχω δοκιμάσει 2 διαφορετικά lots και τα 2 τζίφος. Αύτο έγινε ή επίτηδες ή να έχει υπάρξει διαφόρα στην ποιότητα των πρώτων υλών από κάποιον προμηθευτή τους και να βγήκαν χάλια παρτίδες. Επειδή έχω κάνει παραπάνω κριτική, ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε όλους να ΜΗΝ αγοράσουμε ξανά μέχρι ή να πάρει θέση η εταιρία (χλωμό) ή να περάσουν μερικοί μήπως και αλλάξει κάτι ξανά. Τρομερά μεγάλη απογοητευση...
4 Comments
Έγινε νέο πείραμα από νέα παρτίδα ως εξής : Μια ολόκληρη κάψουλα με λήψη σε ιδανικές συνθήκες δούλεψε μετά από 3-4 ώρες στο 70%-80% που έδινε το 1/3 των καλών lots. Στο 2ωρο μετά τη λήψη, ενώ με τα παλιά δεν κρατιόμουν, ημουν πολύ "ήσυχος" και χτύπησα για ενίσχυση 1 black maca complex, 1 zinc, 1 syberian ginseng και 2200mg citrulline malate, τα οποία όλα μαζί θεωρητικά βοήθησαν στο αποτελεσμα, δυστυχώς όμως μου χάλασαν τις παραμέτρους του πειράματος. Θα το ψάξω περισσότερο τις επόμενες μέρες με δοσολογίες από τα δύο νέα lots που έχω, χωρίς να πάρω έξτρα stacks και θα επανερθω. Επίσης περιμένω 3 νέα συμπληρώματα όπως ανέφερε φίλος σε review του, για να πειραματιστώ και με αυτα.