Μέχρι πριν μια εβδομάδα υπήρχαν αρνητικές αξιολογήσεις για τον επεξεργαστή Mediatek Helio G85 ότι κολλάει και υπερθερμαίνεται, τώρα δεν τις βλέπω.
Τελικά αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι καλός;να ψάξω κάτι που να έχει τον δοκιμασμένο Snapdragon
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Μέχρι πριν μια εβδομάδα υπήρχαν αρνητικές αξιολογήσεις για τον επεξεργαστή Mediatek Helio G85 ότι κολλάει και υπερθερμαίνεται, τώρα δεν τις βλέπω.
Τελικά αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι καλός;να ψάξω κάτι που να έχει τον δοκιμασμένο Snapdragon
1 Отговор
Έχω το κινητό αυτό τους τελευταίους 6 μήνες ,στο θέμα φωτογραφίας είναι αξιοσέβαστο τώρα δεν ξέρω ! Το κινητό με καινούριες αναβαθμίσεις στο λογισμικό δεν κολλάει όσο κολλούσε όταν το είχα πάρει στην αρχή ...αυτό που κάνω εγώ είναι να κάνω συνεχεια εκκαθάριση ώστε να μην αφήνω πολλές καρτέλες ανοιχτές ! Παίζω παμπτζι που είναι βαρύ παιχνίδι και πρην μπω για να παίξω κάνω ραμ τζετ και εκκαθάριση και είμαι οκ ! Αν κολλήσει φουλ το κλείνω και το ξανά ανοίγω στην χειρότερη! Τώρα η αλήθεια είναι ότι εδώ και έξι χρόνια έχω xhiaomi κινητό και αν το συγκρίνω με το παλιό μου που το έχω 3-4 χρόνια και είναι ακόμα βράχος (xhiaomi s2) πραγματικά ήταν καλύτερο και είναι στο θέμα παιχνιδιού το μόνο θέμα είναι η μπαταρία του που είναι στα 2000 κάτι αλλά αν συγκρίνω κολλήματα και τέτοια είμαι χίλιες φορές πιστό σκυλί του xhiaomi s2 γιατί δεν μου κόλλησε ποτέ!!