Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
max_cavalera82

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια κομβική για μένα ερώτηση. Προς το παρόν λόγω οικονομικής στενότητας παίρνω κινητά είτε με επιδοτήσεις, είτε με χαμηλό κόστος -150 ευρώ μαξ. Επειδή διαβάζω κριτικές και βλέπω πάρα πολλές κριτικές και κριτικές βδομάδας και λιγότερο βλέπω ότι κολλάει πολύ σαν κινητό και βγάζει θέματα. Επειδή με ενδιαφέρει κυρίως για gaming και λιγότερο για φωτογραφίες πχ (οκ μια καλή και υποφερτή φωτογραφική θέλω, όχι τρέλα πράγματα) με συμβουλεύετε να πάρω κάποιο note, κάποιο redmi σκέτο; Σας γράφω από το παμπάλαιο redmi 5. Redmi note 8/ 8 pro ή redmi note 9; Δυστυχώς στα καταστήματα που βλέπω έχουν τη μικρότερη ραμ (2 ή 3 πράγμα απαράδεκτο για 2020-21) και αποθηκευτικού χώρου :/ Κυρίως για γραφικά/ανάλυση. Οποιαδήποτε άποψη θα με βοηθούσε αφάνταστα, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Εαν το θες και γαι gaming πηγαινε στο redmi note 8 pro. Ειναι αξιοπρεπεστατο και αξιζει τα λιγα χρηματα παραπανω. Εαν ψαχνεις κατι να κανεις απλα την δουλεια σου τοτε πηγαινε στο redmi note 8 Η redmi note 9.

3 Σχόλια

max_cavalera82

Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε note 8 pro και note 9 σαν πιο καινούρια συσκευή, αλλά διάβασα για τα έντονακολλήματα κι έκανα πίσω. Πάντως για το note 8 pro παρόλο που είναι παλιότερο μοντέλο πατάει και τα πιο νέα. Κάτι τελευταίο, θεωρείς καλό μοντέλο το Huawei p40 e κινητό που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τα εν λόγω Xiaomi; Μόνο πιο κακή ανάλυση πρέπει να έχει και λίγο μικρότερη μπαταρία.

soa008

Οχι το P40 lite e το θεωρω πολυ κακη αγορα. Εχει χειροτερο επεξεργαστη απο τα xiaomi , η αναλυση οθονης ειναι 720P ( 2020 εχουμε.... ) η μπαταρια δεν εινια καλη καθως ο επεξεργαστης ειναι ενεργοβορος , και δεν εχει κατι που να ξεχωρισει

Όνομα χρήστη