Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kelly_koufopoulou

Παιδιά καλησπερα, καποιος που το εχει αγορασει... το Xiaomi Redmi Note 9 (64 GB). Επειδη μπορω να διαθεσω αυτη τη στιγμη μονο γυρω στα 130 ευρω. Διαβασα καποιες κριτικες οτι κολλαει... Εμενα με ενδιαφερει βασικα να μιλαω στο τηλεφωνο, να μπαινω στο ιντερνετ και στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και να κανω βιντεοκλησεις κτλπ (facebook, instagram κτλπ...) και καποιες αξιοπρεπεις καμερες με καλη αναλυση οσο γινεται για αυτα τα λεφτα. Να μην ειναι σαν το πρωτο κινητο που ειχα με μπροστινη καμερα 2 mp.....!!! Καποιος που το εχει μπορει να μου πει αν κολλαει οντως οπως εγραψαν τοσα ατομα;;;;; Δεν αξιζει; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Maria_Kryoneriti

Καλησπέρα !! Ένα θα γράψω μόνο..το δικό μου redmi note 9, έφαγε τούμπα από τον 8ο όροφο του Ευαγγελισμού και το μόνο που συνέβη ήταν γρατσουνιές στην προφύλαξη οθόνης...Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα για μένα είναι το βάρος του..
Κατά τα άλλα είναι σκυλί... Το έχω από τον Ιανουάριο του 2021...

Όνομα χρήστη
Gogo_Altani

Μην το αγοράσεις!!!!! Κ εγώ για απλή χρήση όπως εσύ το ήθελα κ ούτε αυτά δεν κάνει. Τον πρώτο μήνα ήταν όλα καλά, μετά από μια ενημέρωση όμως κολλάει απίστευτα. Ανοίγω την κάμερα να βγάλω φωτό και κάνει 5 λεπτά να την ανοίξει. Με καλούν κ ακούγεται μόνο δόνηση κ μετά από λίγο εμφανίζει ποιος καλεί. ΔΕΝ το προτείνω!

Όνομα χρήστη
Lazy_Ox

Κολλάει αν εχεις πανο απο ενα πρόγραμμα ανοιχτό πχ Browser και Facebook,Αλλα γενικος ειναι ομαλη η εμπειρια Η καμερες ειναι πολυ αξιοπρεπες για την τιμή του, ιδικά αν ερχεσαι απο παλιο mid ή low range κινητο θα δεις αρκετη διαφορά.

Όνομα χρήστη