@Monitor_Bot Είδα την βαθμολογηση σου και θέλω να ρωτήσω τι ram και τι επεξεργαστή έβαλες μέσα στο pc σου ευχαριστώ για τον χρόνο σου (μπορεις αναλυτηκότερα χαρακτηριστηκα γράψε και πόσο το πήρες όταν το πέρες συνολο και πάλι ευχαριστώ)
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
@Monitor_Bot Είδα την βαθμολογηση σου και θέλω να ρωτήσω τι ram και τι επεξεργαστή έβαλες μέσα στο pc σου ευχαριστώ για τον χρόνο σου (μπορεις αναλυτηκότερα χαρακτηριστηκα γράψε και πόσο το πήρες όταν το πέρες συνολο και πάλι ευχαριστώ)
1 Răspuns
2 Comentarii
Οι ram σου δηλαδή δουλέυουν κανονικά; γιατί κάποιοι λένε οτι δεν δουλέυουν κανονικά και αν το bios είναι ευχρηστο. Ευχαριστω πάλι για τον χρόνο σου και την βοηθειά σου
Κανονικότατα, ενεργοποιείς xmp και παίρνει αυτόματα τους χρονισμούς. Το σύστημα εντελώς σταθερό (λογικό αφού είναι εργοστασιακό overclock) και μου φάνηκε επίσης εύχρηστο το smart fan που μπορείς να ρυθμίσεις κάθε pwm ανεμιστήρα ανεξάρτητα. Αναγνωρίζει και δίσκους με UEFI και MBR, δεν με δυσκόλεψε κάπου το BIOS. [Να σημειωθεί ότι εμπιστεύομαι γενικά GIGABYTE καθώς είχα μία h55m-ud2h από 01/2009 και δούλευε ωραιότατα μέχρι να αναβαθμίσω το σύστημα, όπου τώρα συνεχίζει να δουλεύει σε άλλο υπολογιστή στο σπίτι.]