ρε παιδια εχω ενα lg που ειναι 2.8 intches και λεω να παρω ενα iphone 5 ή ενα sony xperia z ποιο απο τα δυο να διαλεξω
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
ρε παιδια εχω ενα lg που ειναι 2.8 intches και λεω να παρω ενα iphone 5 ή ενα sony xperia z ποιο απο τα δυο να διαλεξω
4 Răspunsuri
Εγω θα σου προτινα να παρεις το iphone 5 γιατι το ios εχει περισοτερα να σου προσφερει. Και επειδη λες οτι εχεις ενα lg και δει πως το android. Ενω το sony xperia z ειναι πολυ μεγαλη η οθονη και δεν θα μπορεις να το εχεις συνεχια μαζι σου γιατι θα ειναι πιο βαρι απο το iphone. Εγω σου ειπα τι σε σημφερει. Τωρα απο δω και περα κανεις οτι θες.
Το iPhone 5 είναι πολύ καλό και αρκετά λειτουργικό κινητό, ειδικά και με την επερχόμενη αναβάθμιση του iOS (από 6 σε 7), αλλάζει κατά πολύ το interface και γίνεται ακόμα πιο εύχρηστο και φιλικό προς τον χρήστη. Πιστεύω ότι δε χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία να περιμένεις το επόμενο iPhone γιατί το ήδη υπάρχον είναι αρκετά γρήγορο και το iOS πολύ ελαφρύ για τις δυνατότητές του. Το νέο λειτουργικό θα δώσει περισσότερη ζωή στην μπαταρία και με τα νέα features που σχεδιάζονται, πιστεύω ότι θα κάνεις μια πολύ καλή αγορά με αντοχή στο χρόνο. Μπορείς να μπεις στην κεντρική σελίδα της apple και να δεις την πολύ πρόσφατη παρουσίαση για να πάρεις μια γεύση.
Επειδή υποστηρίζω αρκετά την apple δε θα μπω στη διαδικασία να σου πω για το Android. Έχεις πολύ χρόνο να το ψάξεις όσο θέλεις και να αποφασίσεις στην τελική επιλογή σου.