Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Nikolaos_Chrysos

Το μέγεθος μου φαίνεται medium, σαν της anda black bat. 45εκ το κάθισμα απο το εδαφος Δλδ περιπου175, πατας κάτω και εχει κάποια απόσταση το καθισμα απο τα γόνατα;

Benutzername

2 Antworten

Thanos La

Η συγκεκριμένη δεν είναι XL
Έχω ύψος 1,78 και την έχω σηκώσει και πατάω κάτω μια χαρά
Με το μαξιλάρι μέσης το κάθισμα έχει μια σωστή απόσταση από τα γόνατα ώστε να είναι καλή η στάση του σώματος.

Benutzername
KoGi77GR

Μιας κι απο οτι ειδα την αγορασες, θα μπορουσες σε παρακαλω να μετρησεις το πλατος του καθισματος χωρις τα πλαινα?
Σε εχει βολεψει γενικα? Θα κανει για 1.85/120κ ?

2 Kommentare

Nikolaos_Chrysos

Νομίζω θα σου ειναι καλη στο ύψος. Εγω θα ηθελα 5-6 ποντους κατω το μαξιλαρι για να ξεκιναει απο την κατω αρχη του σβερκου (που διορθωνεται ευκολα). Το κάθισμα που ρωτας μαλλον ειναι πολυ πιo πλατυ στην xl ad12 (42 το εσωτερικο και μετα αποτομα bucket φτερα). Γενικα ειναι πολυ ανετη πολυθρονα game-chair like. Για το πλατος του καθισματος, τι να πω, να το κοιταγες..αυτη ειναι στο μεγεθος της black bat θα ελεγα στο καθισμα.

KoGi77GR

Ευχαριστω για τις πληροφοριες, γιατι οι εικονες εμφανιζουν 50εκ το εσωτερικο πλατος και ηταν πολυ περιεργο.
Πλεον κοιταω μονο για καρεκλες με επιπεδα πλαινα για σε μια Nitro 560 που εχω τωρα δε βολευομαι καλα, παρολο που ειναι πλατια.
Το μονο διλημμα που εχω πλεον ειναι αν θα κανω υπερβαση για μια Secretlab Titan η θα μεινω σε αυτην την Anda! :)

Benutzername