La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
eddietgreek

Την εχει δοκιμασει κανεις στα 120-125 κιλα; Ειμαι 1,82 χωρις παπουτσι και απ τη μια με ψηνει η ad12 xl απ την αλλη ξενερωνω για το υψος της επειδη θελω το ποδι μου να παταει κατω (αν οχι παντα, τουλαχιστον να εχω αυτη την επιλογη). Η καρεκλα που εχω τωρα ειναι 50 ποντους και για τα γουστα μου ειναι οκ, αλλα για πιο ψηλη ισως να μη βολευει, ειδικα αν το βαθος της ειναι μεγαλο και καθεσαι αρκετα πισω ωστε να ακουμπαει η πλατη.

Nume de utilizator

1 Răspuns

vagman_tech

Καλησπερα φιλε, ειχα παρομοιες αμφιβολιες με εσενα. Αν μενεις Αθηνα/Θεσσαλονικη κανε τον κοπο με το περας της καραντινας και επισκεψου ενα καταστημα Dell (Dell Exclusive Store) και θα τις βρεις ολες στημενες να τις δοκιμασεις. Εγω που πηγα και την δοκιμασα και ειμαι 100-105 κιλα 1,93 μια χαρα μου φανηκε. Το γονατο οταν παταγα εκανε ορθη γωνια (τέρμα πανω θεση ανάρτησης). Απλώς προτίμησα Bat black για οικονομικούς λόγους.

2 Comentarii

eddietgreek

Καλησπερα, ευχαριστω για το reply! Εχουμε 10 ποντους διαφορα, οσο και το μεγιστο +- που εχουν οι anda αρα απο υψος θα μου ειναι ενταξει. Ειδα καποιο site γραφει μεγιστα κιλα 130 και καποιο αλλο επισης ελληνικο γραφει 150 ενω ενα ξενο 180. Δυστυχως με τα specs γινεται της ποπης και το ιδανικο θα ηταν να δοκιμασω απο κοντα αλλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα μιας και ειμαι επαρχια. Ειχα προγραμματισμενη για αργοτερα την αγορα αλλα αν υπαρξει καμια εκπτωση λογο black friday μπορει και να τη χτυπησω τωρα. Η bat black ειναι L θεωρητικα η Μ? Εισαι ευχαριστημενος;

vagman_tech

Kοιτα εγω θα εμπιστευομουν οσο γινεται εγκειρα site, πχ oktabit καπου διαβασα ειναι επισημος αντιπρωσοπος οποτε το 130 που γραφει πρεπει να ειναι legit (https://andaseat.oktabit.gr/product/anda-seat-gaming-chair-ad18-t-pro-light-grey-black-fabric-with-alcantara-strips/). Αρα για να εισαι safe πηγαινε στην κατηγορια που υποστηριζει 160kg δηλαδη Dark Night & T-PRO. Δεν θα εχεις κανενα θεμα με τα κιλα και ουτε στο υψος...απλα την κατεβαζεις λιγο αν χρειαστει. Παιζεις με τα μαξιλαρακια να τα βολεψεις και στα μετρα του σβερκου και της πλατης σου και ειναι αρχοντας. Με την Bat Black ειμαι ευχαριστημενος αφου υψωσα το κατω μαξιλαρι 20-25 ποντουςαπο το τελος...γιατι 3 μερες που το δουλεψα με τερμα κατω (default θεση) με κουρασε απιστευτα και αρχιζα να ποναω σκεψου. Μολις το ανεβασα στα μισα της σπονδυλικης στυλης και με λιγα λογια πηγε τερμα πισω ειχα τελια σταση για πολλες ωρες. Η T-pro δεν εχει διαφορες, ισα ισα επειδη ειναι υφασμα φανηκε 2 φορες πιο μαλακη καθισμα, μαξιλαρια, πλατη, βουλιαζες παραπανω και σε καποιους αρεσει αυτο, ενω bat black που ειμαι τωρα θυμιζει πιο πολυ δερμα...βουλιάζει πιο δυσκολα και με διπλασια δυναμη/βαρος, σε απορροφα σε σημειο καρεκλας γραφειου και οχι πολυθρονας και εμενα αυτο μαρεσε (+ οτι δεν ειχα το εξτρα 50αρι τοτε οποτε διπλος λογος). Απο την ολιγολεπτη εμπιρεια μου στο μαγαζι Large θα ελεγα ειναι και οι δυο.

Nume de utilizator