La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Zikk__

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη καρέκλα αλλά με ανησυχεί το υλικό το οποίο από ότι βλέπω από τις φωτογραφίες φαίνεται κάπως σκληρο σαν σε χρατζουναει να το πω έτσι.Αν μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει διότι σκέφτομαι πολύ για την αγορά της.Ευχαριστώ.

Nume de utilizator

1 Răspuns

vagman_tech

Καλησπέρα φίλε. Την δοκίμασα πριν 1 μήνα στο Mall στο Μαρούσι και έκατσα για περίυπου 5' στη συγκεκριμένη. Είναι αρκετά μαλακιά, σαν να κάθεσαι σε πούπουλο, βουλιάζεις, συγκριτικά με τη Bat Black αλλά και άλλες, παραπάνω στη συγκεκριμένη καρέκλα. Τα μόνα αρνητικά που έχει (αν θές) είναι ότι το κάτω μαξιλάρι δεν έχει κάθετη μετακίνηση όπως οι υπόλοιπες της ίδιας κατηγορίας και ότι στο καθάρισμα ίσως να είναι λίγο μπελάς. Κατα τα άλλα πολύ καλή και ωραία.

6 Comentarii

Zikk__

Φίλε έχω ακόμα μια ερώτηση,είμαι ανάμεσα σε αυτήν και σε μια υποδεέστερη της αλλά πολύ πιο οικονομική που βγαίνει στα 200 και είναι από δερμάτινη λες να αξίζει τα 100 παραπάνω;

vagman_tech

Άφησε μου ενα λινκ αν δε σου κανει κοπο για να μπορω να σχηματισω μια αρχική αποψη. 100 ευρω ειναι αρκετά μεγάλη διαφορά η αλήθεια είναι.

vagman_tech

Στην Axe σιγουρέψου ότι οι μετρησεις τεριάζουν με το σώμα και τα κιλά σου:
1. Μέγιστο Πλάτος Πλάτης: 58 cm
2. Ύψος Πλάτης: 93 cm
3. Μέγιστο Φορτίο: 120 kg

Απο εκεί και πέρα μικροδιαφορές παρατηρώ, λίγο στη βάση, λίγο στα χερούλια, λίγο στο μαξιλάρη πλάτης. Δεν βρίσκω λόγο ωστόσο να μη την πάρεις. Με το ύψος επίσης τσέκαρε και δές τις αντίστοιχες κρητικές, να είναι σε αναπαφτική θθέση και τα γόνατα σου (ορθή γωνία κατα προτίμηση). Για μένα τα -100 ευρώ είναι καλός λόγος για να πάς στη συγκεκριμένη.

Nume de utilizator