За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
georgezahos

Καλησπέρα. Αγόρασα χθες τη συγκεκριμένη τηλεόραση, αφού διάβασα πάρα πολλές θετικές κριτικές, κυρίως για την εικόνα. Παρ' όλα αυτά, είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Η εικόνα είναι πολύ θαμπή. Βρήκα στο διαδίκτυο κάποια βιντεάκια για βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων, αλλά μάταια. Έχω συνδέσει την τηλεόραση με ΟΤΕ TV, που έχει άριστο σήμα, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Ή να μου προτείνει κάποιες ρυθμίσεις, που έχει δοκιμάσει.
Ευχαριστώ πολύ!

Потребителско име

2 Отговора

vlasper

Λειτουργία εικόνας :Χρήστης
Αισθητήρας φωτός:όχι
Φωτεινότητα:8 το έχω βάλει,αν θέλεις πιο φωτεινή το αυξάνεις
Αντίθεση:90
Προσαρμογή Γάμμα:-2 ή στο -1
Επίπεδο μαύρου :50
Ρύθμιση μαύρου : όχι
Αυτόματη τοπική εξασθέσηση: μεσαία ή μικρή
Χρώμα:50
Απόχρωση:0
Θερμοκρασία χρώματος :Για προχωρημένους 1
Καθαρότητα:50
Δημιουρία ρεαλισμού:χειροκίνητα
Ανάλυση:ελάχιστο
Τυχαία μείωση θορύβου:όχι
Ψηφιακή μείωση θορύβου :όχι
MotionFlow:Truecinema
Λειτυργία ταινίας:μεσαίο

Αν εξακολουθεί η εικόνα να είναι θαμπή τότε φταίει η ποιότητα του σήματος,δηλαδή το σήμα δεν είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας-ανάλυσης αλλά συμπιεσμένο μέτριας ποιότητας,ανεξάρτητα αν το σηματάκι του καναλιού αναγράφει HD.

1 Коментар

dim8dark

Αν και δεν ειμαι σιγουρος δοκιμασε αλλαγη καλωδιου σε hdmi 2.1.
Η θολουρα μπορει να ειναι απο το πραγμα.

Потребителско име

4 Коментара

georgezahos

Με βάση αυτό το βίντεο έκανα τις ρυθμίσεις μου. Πολύ θαμπή εικόνα. Δεν γίνεται, κάτι κάνω λάθος. Η 24άρα lg που έχω, έχει κλάσεις ανώτερη εικόνα. Υπάρχει περίπτωση, να πρέπει να ρυθμίσω κάτι διαφορετικό για το OTETV;

antonis.klonos

Δεν εχω ote tv αλλά το netflix απλα πετάει..στα επιγεια παρουσιαζετε θολωμα σε μενα αλλα και εκεί ρυθμισα ενα ενα τα καναλια πως τα θελω και εφτασα στο επιθυμειτο αποτέλεσμα..αν είναι θέμα ote tv πρέπει να ρυθμισεις το hdmi που χρησιμοποιείς το θολωμα μυρμυγκιασμα πουνκανει παρουσιαζετε σε καποιες ταινιες και στο netflix αμα ομως ο.χ βλέπεις αθλητικα και δεν έχεις καθαρή εικονα προσπαθησε να ρυθμισεις το hdmi δλδ την εισαγωγή εικονας που χρησιμοποιεις

antonis.klonos

Παλια που ειχα nova στις ρυθμίσεις ανεβαζες τα hz και το p σε 480 αν θυμαμαι καλά προσπαθησε να τα ανεβάσεις όσο πιο ψηλα πανε και στου ote τον αποκωδικοποιητή μεγάλο ρόλο παίζει και τη καλώδιο hdmi συνηθως εχουμε τα 1.4 που είναι παλια..παρε ενα 2.0 και θασε καλυτερα

georgezahos

Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα...

Потребителско име