La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Odiseas_Kiriakis

Γνωρίζει κάποιος ram και rom? Με ενδιαφέρει το streaming κυρίως από εφαρμογές τύπου popcorn και kodi. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και μια xiaomi mi tv 4s. Για 55-65 ιντσες. Και αν τα σύγκρινε κάποιος πριν την αγορά θα με ενδιέφερε η γνώμη του.

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

Johnyb81

Σ ευχαριστω πολύ για το χρόνο σου φίλε μου! Απανταω εδώ γιατί στην άλλη συζητηση δεν μ βγάζει απάντηση για να πατήσω πανω....Μπορείς να μου πεις με ποια εφαρμογη δουλεψες το chromecast;; Σ ευχαριστω και πάλι!

2 Comentarii

Odiseas_Kiriakis

Θα πας στις ρυθμίσεις ( εάν μιλάμε για κινητό). Και θα βρεις σύνδεση και κοινοποίηση (αν είναι android). Κάπου στην μέση θα δεις ασύρματη προβολή μέσω (είναι πάντα μέσω WiFi οπότε εκεί έχει καλύτερη μετάδοση ποιότητα και ταχύτητα). Αν δεν το βρίσκεις πάτα στην αναζήτηση στις ρυθμίσεις ασύρματη προβολή.Θά σού βγάλει τις διαθέσιμες οθόνες προς προβολή. Είσαι έτοιμος! Στο xiaomi mi 10 και το note 8pro μου το έβγαλε κατευθείαν από μόνο του. Στο huawei p40 pro μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το καταφέρω.

Johnyb81

Δε ξέρω φίλε μου...έχω το Samsung S5 (λίγο αρχαίο δλδ) και δε βγάζω άκρη. ...δοκίμασα το screen mirroring πάλι που το έχει έτοιμο απ τη μπάρα σαν συντόμευση αλλά τπτ....μπήκα στις ρυθμίσεις σύνδεση και κοι η χρήση, μπήκα στις κοντινές συσκευές που έχει πάνω απ το screen mirroring πάλι τπτ.....απογοητεύτηκα. ...

Nume de utilizator
Johnyb81

Σ ευχαριστω πολύ για το χρόνο σου φίλε μου! Απανταω εδώ γιατί στην άλλη συζητηση δεν μ βγάζει απάντηση για να πατήσω πανω....Μπορείς να μου πεις με ποια εφαρμογη δουλεψες το chromecast;; Σ ευχαριστω και πάλι!

4 Comentarii

Odiseas_Kiriakis

Λίγο αργά και μπορεί να το έχεις βρει και εσύ πλέον. Εγώ δεν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή. Απλά κάνουν την διαδικασία ποιο περίπλοκη και αργή στην ουσία. Αν πας στις ρυθμίσεις του κινητού σου θα δεις ότι έχεις και επιλογή απομακρυσμένης προβολής. Βρίσκεις την τηλεόραση και απλά κάνεις ενεργοποίηση. Σε εμένα προσωπικά που και το ρούτερ είναι στον ίδιο χώρο με την τηλεόραση και δεν χάνει το σήμα, έχει τέλεια μετάδοση και σε ποιότητα και σε συγχρονισμό. Είναι καλύτερο από ότι το εξωτερικό dongle λόγω έξτρα σύνδεσης και μετάδοσης μέσω HDMI.

Johnyb81

Αν εννοείς το screen mirroring έχω την εντύπωση πως δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο...

Odiseas_Kiriakis

Έχει εγώ έτσι το δουλεύω. Ακόμα και όταν είσαι στο youtube στο κινητό ή σε κάποια άλλη εφαρμογή σου έχει το κινητό σου το σήμα mirror. Το πατάς διαλέγεις διαθέσιμη οθόνη και ξεκινάει κατευθείαν αν έχεις κάνει ζεύξεις στο παρελθόν. Αν όχι σε βάζει να κάνεις τα βήματα ζεύξεις ένα ένα.

Johnyb81

Καλησπέρα κ πάλι! Ανοίγω το screen mirroring αλλά δε μ βρίσκει την τηλ....

Nume de utilizator

1 Comentariu

axtzpan

Πάντως η Xiaomi Mi TV 4S σε 55" έχει 2GB RAM και επεξεργαστή m7322, 4 x ARM Cortex -A55 1400 MHz και GPU 470 MP.
Κατεβάζωντας την εφαρμογή aida64 από το google store,ένας κάτοχος μπορεί να γράψει για την metz(skyworth) mub7000 τι cpu,gpu έχει.

Nume de utilizator