Γνωρίζει κάποιος ram και rom? Με ενδιαφέρει το streaming κυρίως από εφαρμογές τύπου popcorn και kodi. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και μια xiaomi mi tv 4s. Για 55-65 ιντσες. Και αν τα σύγκρινε κάποιος πριν την αγορά θα με ενδιέφερε η γνώμη του.
2 Comentarii
Θα πας στις ρυθμίσεις ( εάν μιλάμε για κινητό). Και θα βρεις σύνδεση και κοινοποίηση (αν είναι android). Κάπου στην μέση θα δεις ασύρματη προβολή μέσω (είναι πάντα μέσω WiFi οπότε εκεί έχει καλύτερη μετάδοση ποιότητα και ταχύτητα). Αν δεν το βρίσκεις πάτα στην αναζήτηση στις ρυθμίσεις ασύρματη προβολή.Θά σού βγάλει τις διαθέσιμες οθόνες προς προβολή. Είσαι έτοιμος! Στο xiaomi mi 10 και το note 8pro μου το έβγαλε κατευθείαν από μόνο του. Στο huawei p40 pro μου έβγαλε την πίστη μέχρι να το καταφέρω.
Δε ξέρω φίλε μου...έχω το Samsung S5 (λίγο αρχαίο δλδ) και δε βγάζω άκρη. ...δοκίμασα το screen mirroring πάλι που το έχει έτοιμο απ τη μπάρα σαν συντόμευση αλλά τπτ....μπήκα στις ρυθμίσεις σύνδεση και κοι η χρήση, μπήκα στις κοντινές συσκευές που έχει πάνω απ το screen mirroring πάλι τπτ.....απογοητεύτηκα. ...