Καλησπερα σε ολους! Ερωτηση για Chromecast....Για τη μετάδοση βίντεο (mp4, ενος λεπτου περίπου) από κινητό μέσω διαφορων εφαρμογων cast αργεί πάρα πολύ να παίξει και όταν ξεκινάει μετά κάνει διακοπές συνεχεια (με ταχύτητα ίντερνετ 7-8 Mbps) .... Κάποιος άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα ή μόνο σε μένα υπάρχει; ; Ευχαριστω εκ των προτέρων!
2 Comments
Σ ευχαριστω για την απαντηση φίλε μου! Απλά έχω δοκιμάσει το ίδιο βίντεο σε 2 turbo -X κ παίζει απροβληματιστα κ στο μπαμ!! Δεν περιμένεις να χεις τέλεια εικόνα σίγουρα αλλά κολλάει για ώρα. .. θα είναι υπερβολή να παρω τηλ για επισκευη;;
Επίσης κατέβασα εφαρμογή (aid64) για να δω τα χαρακτηριστικα της κ δυστυχώς στο resolution γράφει 1920x1080.....οπότε η τηλεοραση δεν ειναι 4K..... ???? σ ευχαριστω κ πάλι!
Η οθόνη είναι 4κ σίγουρα δοκιμασμένο και έχω και άλλη μία samsung 55 4κ οπότε είμαι σίγουρος γιαυτο. Έχουν διαφορά μεταξύ τους στην απεικόνιση και λογικό κιόλας samsung εστιάζει σε εικόνα η metz στο Android. Το aida64 βγάζει λάθος στοιχεία στην οθόνη το βγάζει από default και σε παρα πολλές άλλες οθόνες ψάξε Google θα δεις.
Όσο για το θέμα που έχεις επειδή το δοκίμασα και εγώ, δεν μου το κάνει...
Μήπως την είχες υπερφόρτωση εκείνη την στιγμή? Εννοείται παίρνεις τηλέφωνο, είναι πολύ απλή η λειτουργία του chromecast δεν δικαιολογεί να κάνει διακοπές εφόσον δεν έχεις θέμα αποστάσεων ή πρωταρχικής συσκευής.