What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Jelos

Γεια σας θα 'ηθελα να ρωτήσω λίγο πιο συγκεκριμένα για τον θόρυβο του ψυγείου γιατί σκέφτομαι να το βάλω σε ενιαίο χώρο που θα είναι και το κρεβάτι. Όταν παίρνει μπροστά κάνει πολύ θόρυβο; Και καθε πότε παίρνει μπροστά; Το λέω γιατί προσωπικά με ενοχλεί ο δυνατός θόρυβος κατά τον ύπνο. Ευχαριστώ

Username

3 Replies

Lefteris_Efraimis

Δυνατό θόρυβο δεν έχει, αλλά δουλεύει αρκετά το μοτέρ. Στην αρχή έκανε σαν κάρο, αλλά απλά είχε ξεκουμπωσει ένα πλαστικό κατά τη μεταφορά. Το μετακίνησα και μετά όλα καλά. Για ενιαίο χώρο δεν ξέρω αν κάνει κανένα ψυγείο. Αν θες να μετρήσω dB. Εφαρμογή κινητού να το κάνω

1 Comment

Jelos

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Με βοηθάει να σχηματίσω γνώμη. Η άποψή μου είναι πως οι εφαρμογές dB δεν είναι καθόλου αξιόπιστες. Καλύτερα όπως παρακάλεσα και το Αντώνη παρακάτω αν μπορείτε να ηχογραφήσετε για μια στιγμή το ψυγείο όταν λειτουργεί θα ήταν καλύτερο μάλλον. Με εκτίμηση.

Username
antonis08

Καλημερα σας, στην εκκινηση και στο σταματημα, το ψυγειο δεν κανει περιεργους θορυβους (μεταλλικους, κρακ.. κτλ). Κατα την λειτουργια, ακουγεται το κλασσικο "γουργουτητο" του κομπρεσσορα.. δεν ενοχλει. Δεν εχω το ψυγειο σε εννιαιο χωρο αλλά ποτέ δεν μας εχει ενοχλησει ή υπηρξε αντικειμενο σχολιασμου στην καθημερινοτητα μας. Καλη συνεχεια.

1 Comment

Jelos

Σας ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία! Εάν δεν σας είναι πολύ πολύ δύσκολο θα σας ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε να το ηχογραφήσετε με το κινητό σας και να μου το στείλετε στο δικό μου να το ακούσω όταν δουλεύει. Ευχαριστώ!

Username
giannisan3493

Το ψυγείο είναι αστέρι...με καλό αλφαδιασμα στο πάτωμα, είναι αθόρυβο! Τώρα αν σου παρουσιάσει κάποιο ελάχιστο θόρυβο όταν παίρνει μπροστά αυτό θα στο κάνει για πολύ λίγες μέρες! Μετά δεν ακούγεται τίποτα. Όσο για την λειτουργία του παίρνει δύο φορές την ώρα και δουλεύει στα 5 λεπτά περίπου κάθε φορά. Ελπίζω να μην έχεις προβλήματα. Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1 Comment

Jelos

Ευχαριστώ πολύ! Πολύ επεξηγηματικό!

Username