Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
nikos_f8677

Καλησπέρα! Θελω να ρωτησω κατι καθώς δε γνωρίζω το αντικείμενο. Αφού βγάλω φωτογραφία έχω δυνατότητα να την δω ή να την βλέπω μόνο εντός κάμερας, χωρίς εκτύπωση;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Miltiades_Papadimas

Όχι! Είναι αναλογική φωτογραφική μηχανή, και δεν έχεις real time απεικόνιση του τι βλέπεις. Το φως της στιγμής που τραβήχτηκε η φωτογραφία, καταγράφηκε (φωτογραφία = φως + γράφω) πάνω στο φιλμ. Αλλά ακόμα και να ανοίξεις τη μηχανή και να ξετυλίξεις το φιλμ (κάτι που αν δε βρίσκεσαι σε ειδικό σκοτεινό θάλαμο θα καταστρέψει τις φωτογραφίες σου) δεν θα δεις κάτι, καθώς πρέπει να εκτεθούν πρώτα σε κατάλληλα χημικά υγρά, ώστε να μπορούν να εμφανιστούν. Η πληροφορία υπάρχει πάνω στο φίλμ, απλώς δεν είναι αξιοποιήσιμη ακόμα.

Όνομα χρήστη
Miltiades_Papadimas

Όχι, αφού είναι αναλογική, δεν έχεις real time απεικόνιση. Ακόμα και να βγάλεις το φιλμ και να το ξετυλίξεις (κάτι που θα καταστρέψει τις φωτογραφίες σου αν δεν είσαι σε σκοτεινό θάλαμο) δεν θα δεις κάτι πάνω του, καθώς αν δεν μπει στα κατάλληλα χημικά, δεν εμφανίζεται τίποτα. Η πληροφορία έχει καταγραφεί, αλλά δεν είναι ακόμα αξιοποιήσιμη.

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη