За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Δημήτρης1989

Ρε παιδιά μετά το update που έκανε τώρα το 1.08 εσεις.εχεται θέμα με το GamePlay του στο online?
Πάνε πολύ αργά οι παίκτες δεν ανταποκρίνoνται γρήγορα δεν στρίβουν με τίποτα λάθος πάσες συνεχως και αδύναμες.Λαθος θέσεις και τρεξίματα στο γήπεδο ολα τα σουτ και οι κεφαλιές μου πάνε δοκάρια , μπερδευονται μεταξύ τους οι παίκτες και γίνονται από το πουθενά κόντρες που βγάζουν τον άλλων μόνο του με την εστία η δεν μαρκάρουν καν.
Δλδ κοντεύω να σπάσω τα joystick για να στρίψει η να τρέξει γρήγορα.ενώ πριν το τελευταίο update ήταν όλα μια χαρά.
Σωστές πάσες δυνατές μαρκαρανε σωστά περνάνε σωστές θέσεις στο γήπεδο.
επιθετικός παίκτης με 99 ταχύτητα δεν πιάνονταν καν και τώρα μοιάζει λες και έχει γενική αξιολόγηση 50 και ταχύτητα 30.
Η ομάδα το σύστημα και όλα είναι ίδια δεν άλλαξα κάτι ..99 ομαδικό πνευμα μέσα όλοι μαυρομπαλοι.ουτε κινήσεις κάνουνε πλέον στην επίθεση και γενικά σαν να μην θέλουν να παίξουν μπάλα.
Όταν το έκλεισα είχα ομάδα που πετούσε και σερί νίκες με μεγαλύτερους σε κατάταξη από εμένα.
Και την επόμενη μέρα ανοίγω το ps4 κάνει το update μπαίνω να παίξω και βλέπω την ομάδα μου να παίζει σαν την άνω ραχούλα στην αλάνα στο χωριο και δεν μπορώ να σταυρώσω νίκη.
Δηλαδή είμαι σε σημείο να σπάσω το δισκάκι και να μην ξανά ασχοληθώ με αυτό το χαλι.
Εσεις έχετε παρατηρήσει να έχετε το ίδιο προβλήμα στο online μετά το τελευταίο update?

Потребителско име