La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Stefania_Papadopoulou1697

Καλησπέρα σε όλους!
Αν βάψουμε από πάνω υπάρχει ελπίδα να φύγει αυτή η μυρωδιά;;;Απίστευτο...
Επίσης για να μυρίζει έτσι αν και αναφέρεται ως οικολογική υπάρχει περίπτωση να περιέχει κάτι τοξικό;

Nume de utilizator

4 Răspunsuri

Nume de utilizator
tasos315750

Μυριζει ολο το σπιτι εχω βαψει απο το φεβρουαριο, ειναι αυγουστος, μενω κυπρο, εχω συνεχεια ανοικτα παραθυρα, εχω βαψει και αλλη μπογια πλαστικη απο πανω και καμια βελτιωση. Φευγει με τον καιρο; Το εχει ξεπερασει καποιος;

3 Comentarii

alexandros_ninaki

Σταματησε να μυριζει τελικα?αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα

Nume de utilizator
andromaxigr

Εγώ έβαψα από πάνω αφού επικοινώνησα πρώτα με τη βιβεχρωμ. Το δωμάτιο εξακολουθούσε να μυρίζει. Περίμενα 2 βδομάδες και ξαναεπικοινωνησα μαζί τους μέσω του καταστήματος από το οποίο αγόρασα τη μπογιά. Μου είπαν να περάσω ασταρι και μετα ΞΑΝΑ 2 χέρια μπογιά. Το δωμάτιο εξακολουθεί να μυρίζει. Μειώθηκε η μυρωδιά αλλά μόλις κλείνουν και οι 2 πόρτες η μυρωδιά δεν αντέχεται. Άρα το δωμάτιο συνολικά βάφτηκε 3 φορές!!! Πρώτη φορα βάφτηκε στις 8 Ιουνίου. Από τότε οι πόρτες είναι συνεχεια ανοιχτές. Έχω βάλει ιονιστή και πάλι τίποτα. Έχει καταστραφεί. Με διαβεβαιωσαν πως δεν περιέχει τίποτα τοξικό και πως ειναι ασφαλές να κοιμηθώ εκεί. Να ενημερώσω ότι είμαι έγκυος. Εκανα μία προσπάθεια να κοιμηθώ και ξύπνησα με τρομερό στομαχοπονο που κατέληξε σε εμετό σαν να έπαθα δηλητηρίαση. Το δωμάτιο προοριζόταν για το μωρό αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω να κοιμηθεί εκεί μέσα.

2 Comentarii

andromaxigr

Μόλις πριν μία εβδομάδα κατάφερα να κοιμηθώ στο δωμάτιο. Εκανα βιολογικό καθαρισμό βέβαια στο κρεβάτι καθώς και αυτο είχε ποτίσει.

Nume de utilizator
spkardaras

Στα πρώτα βαψιματα πριν 1.5 χρόνια ήταν άψογο και χωρίς μυρωδιά!!!!
Στο τελευταίο βάψιμο πριν 1 μήνα η μυρωδιά είναι απαράδεκτη!!!! Και ακόμα μυρίζει λίγο!!!!
Όχι μην κάνεις τίποτα υπομονή μέχρι να ξεχωρίσει!!!!

1 Comentariu

Nume de utilizator