θα ηθελα παρακαλεσω τον οποινδηποτε απο τους παθοντες να μου πει τι εγινε τελικα . ξεβρωμισε ποτε? αν ναι μετα απο ποσο καιρο. ρωταω γιατι ειμαι σε απογνωση και δεν εχω σπιτι να μεινω
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
θα ηθελα παρακαλεσω τον οποινδηποτε απο τους παθοντες να μου πει τι εγινε τελικα . ξεβρωμισε ποτε? αν ναι μετα απο ποσο καιρο. ρωταω γιατι ειμαι σε απογνωση και δεν εχω σπιτι να μεινω
3 Răspunsuri
Έβαψα όλο το σπίτι ευτυχώς εκτός από το υπνοδωμάτιο μου. Μύριζε αυγό και δεν ξεμύριζε με τίποτα. Απογοήτευση και απόγνωση. Από όσα δοκίμασα μόνο το λιβανισμα δούλεψε. Με έσωσε. Αμέσως άλλαξε η ατμόσφαιρα σε 2 μέρες είχε ξεμυρίσει!!! Υποστηρικτικά έβαζα φυσικά αιθέρια έλαια σε ειδικό καυστήρα να καίνε όλη την ημέρα. Έτσι σώθηκε πλήρως η κατάσταση!
Εμένα η vivechrom μου είπε ότι δε φταίει η μπογιά, αλλά ο τοίχος ο οποίος σίγουρα είχε μύκητα!!! Το δωμάτιο ήταν πεντακάθαρο, δεν είχε ποτέ υγρασία και δε μύριζε. Βάφτηκε απλά για ένα φρεσκάρισμα. Μου πρότειναν, λοιπόν, να το ξαναβάψω με πλαστική μπογιά κάτι το οποίο έκανα και εννοείται πως δεν άλλαξε τίποτα. 2μιση μήνες πέρασαν και το δωμάτιο εξακολουθεί να μυρίζει. Δεν κάνει ούτε για αποθήκη.
3 Comentarii
Ανδρομαχη, το μονο που εχω να σου πω ειναι κουραγιο , δεν εισαι μονη να ξερεις. υποφερουν και αλλοι σαν και εσενα αν αυτο σε παρηγορει λιγο . Το σπιτι μου καινουργιο εχει βαφτει με αφορμη ενα μικρο μερεμετι που εγινε . εχω καταστραφει στην κυριολεξια. η vivechrome ξερει το προβλημα και μας κοροιδευει . εξαλλου ειναι μυρωδια , σε βγαζουν τρελο και περιεργο
Επιπλέον, έχουν ποτίσει τα έπιπλα με τη μυρωδιά και έφερα μέχρι και συνεργείο για απολύμανση και βιολογικό καθαρισμό (σε κρεβάτι καινούριο 1000 ευρώ, στο οποίο λόγω της κατάστασης δεν κοιμήθηκε ποτέ κανείς).
Υποτίθεται πως μόλις ανοίξει η εταιρία -είναι κλειστή αυτές τις μέρες- θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου. Όχι βέβαια ότι θα αλλάξει κάτι.. Είναι άσχετοι όλοι...
1 Comentariu
ioanferek από που αγόρασες τον ειδικό καυστήρα για αιθέρια έλαια? Είμαι στο πρώτο δεκαήμερο και προφανώς είμαι στην αρχή