What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
stamts78

η μυρωδια ανυποφορη 2 μηνες μετα το βαψιμο και ενας θεος ξερει ποτε θα ξεμυρισει αλλα και τι θα εχουμε παθει μεχρι τοτε. το σπιτι δεν ειναι κατοικησιμο κανει μονο για αποθηκη. η απογνωση ειναι η μονη λεξη που μπορει να περιγραψει την κατασταση . βλεπω και τα αλλα μηνυματα και αντιλαμβανομαι οτι εχω πολυ χρονο μπροστα μου . να σημειωσω οτι η εταιρια δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη και κοιταει να σε ξεφορτωθει . παμε για καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη
UPDATE
5 μηνες μετα και το προβλημα παραμενει εντονα , ενα ολοκληρο σπιτι να μην μπορει να κατοικηθει ενω ερχεται και χειμωνας
update 15-11-2024 , εχουν περασει 8 μηνες πλεον και το σπιτι δεν μπορεις να το κλεισεις. η μυρωδια ειναι ενοχλητικη , update 1,5 χρονια μετα . η μυρωδια του σπιτιου εχει αλλαξει οριστικα , δεν θα γινει ποτε οπως ηταν , αν κλεισω το σπιτι μυριζει ακομα κατι δυσαρεστο.. εγκλημα η καταστροφη της περιουσιας του αλλου

Username

2 Replies

sofia_d864

stamts78 πες μου τελικά τι έκανες?θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?

Username
CHRISTINA.V

Και εμένα το ίδιο!!έχω βάψει δύο χρόνια τώρα και το δωμάτιο του παιδιού ΔΕΝ λέει να ξεμυρισει!!! Ευτυχώς που δεν έβαψα το υπόλοιπο σπίτι!!!

1 Comment

sofia_d864

CHRISTINA.V έχω το ίδιο πρόβλημα..θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?

Username