Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
stamts78

η μυρωδια ανυποφορη 2 μηνες μετα το βαψιμο και ενας θεος ξερει ποτε θα ξεμυρισει αλλα και τι θα εχουμε παθει μεχρι τοτε. το σπιτι δεν ειναι κατοικησιμο κανει μονο για αποθηκη. η απογνωση ειναι η μονη λεξη που μπορει να περιγραψει την κατασταση . βλεπω και τα αλλα μηνυματα και αντιλαμβανομαι οτι εχω πολυ χρονο μπροστα μου . να σημειωσω οτι η εταιρια δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη και κοιταει να σε ξεφορτωθει . παμε για καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη
UPDATE
5 μηνες μετα και το προβλημα παραμενει εντονα , ενα ολοκληρο σπιτι να μην μπορει να κατοικηθει ενω ερχεται και χειμωνας
update 15-11-2024 , εχουν περασει 8 μηνες πλεον και το σπιτι δεν μπορεις να το κλεισεις. η μυρωδια ειναι ενοχλητικη , update 1,5 χρονια μετα . η μυρωδια του σπιτιου εχει αλλαξει οριστικα , δεν θα γινει ποτε οπως ηταν , αν κλεισω το σπιτι μυριζει ακομα κατι δυσαρεστο.. εγκλημα η καταστροφη της περιουσιας του αλλου

Benutzername

2 Antworten

sofia_d864

stamts78 πες μου τελικά τι έκανες?θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?

Benutzername
CHRISTINA.V

Και εμένα το ίδιο!!έχω βάψει δύο χρόνια τώρα και το δωμάτιο του παιδιού ΔΕΝ λέει να ξεμυρισει!!! Ευτυχώς που δεν έβαψα το υπόλοιπο σπίτι!!!

1 Kommentar

sofia_d864

CHRISTINA.V έχω το ίδιο πρόβλημα..θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε?

Benutzername