Το μικρόφωνο ακούγεται καθαρά μέσω discord και ο ήχος αξίζει όντως σε σημείο να πεις ναι είναι για επαγγελματικό gaming?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Το μικρόφωνο ακούγεται καθαρά μέσω discord και ο ήχος αξίζει όντως σε σημείο να πεις ναι είναι για επαγγελματικό gaming?
2 Răspunsuri
Απόλυτα! Έχω ακόμα 3 ακόμη ακριβά headset (HyperX, Razer, Corsair) και 1 ζευγάρι ZeroGround vfm. Απλά πρέπει να τα ρυθμίσεις και δεν είναι καθόλου δύσκολο μιας και έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις στο mic. Απλά κατεβάζεις μέσω το software έτοιμα profile χρηστών με τα περισσότερα download και τσεκάρεις. Όσο αφορά την ποιότητα στο Discord είναι λες και έχεις πυκνοτικό επαγγελματικό mic για streaming.
Μέρα με την νύχτα σε σχέση με άλλα. Θέλω να πάρω και 2ο ζευγάρι για γκαβάντζα!!!
Απ οσο με εχω ακουσε το blue voice ειναι παααρα πολυ καλο. Αλλα επισης αν καπνιζεις ηλεκτρονικο πχ ακουγεται επισης πολυ. εγώ απλώς το βαζω λιιγο πιο μακρια και πειραζω τις ρυθμίσεις ωστε να μην το πιανει. Επίσης να βαζεις το μικροφωνο πιο μακρια γιατι αν αναπνεεις με τη μυτη το πιανει επισης. Σε γενικές γραμμες το GHUB εχεις οτι ρυθμιση θες για να το κανεις οπως ακριβως θες