La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
geo12345

μπορεί να μου πει κάποιος παρακαλώ που έχει την τηλεόραση, πίσω που γράφει ότι είναι κατασκευασμένη? (made in???)

Nume de utilizator

1 Răspuns

i38350k

Πολωνια. Assembled in Poland. Αλλα τα υλικα ειναι κινεζικα, οπως και ολες οι τηλεορασεις Philips. H Philips τηλεορασεων πουληθηκε στην TPVision ( κινεζικη ).

5 Comentarii

geo12345

όχι και η philips!!!?,τι λέει από ποιότητα κατασκευής?, πως είναι από ποιότητα εικόνας?,ταχύτητα αλλαγής καναλιών?, ταχύτητα ανοίγματος ?,υπαρχή φωτάκι μπροστά στην τηλεόραση? και αν υπαρχή τι χρώμα είναι και πόσο φωτεινό είναι?, όταν η τηλεόραση είναι ανοιχτή είναι και το φωτάκι ανοιχτό?(είναι υποψήφια αγοράς για αυτό ρωτάω τόσα).

i38350k

Θα σου απαντησω. Πανε πολλα χρονια που πουληθηκε η Philips στους Κινεζους. Απο το 2012! Το συγκεκριμενο μοντελο καθως και τα ακριβως πανομοιοτυπα αδελφα μοντελα 24PFS5525 και 24PFS5535 ( μονο το χρωμα αλλαζει και δεν ξερω γιατι υπαρχουν τοσο μεγαλες αποκλισεις στις τιμες ) εχει οθονη 23.8'' ιντσων πραγμα που σημαινει οτι αντιστοιχει σε οθονη περιπου 19'' ιντσων των παλιων CRT τηλεορασεων με αναλογια 4:3, δηλαδη ειναι αρκετα μικρη για τηλεοραση. Αλλα ειναι FullHD με πολυ καλο contrast και ποιοτητα μαυρου και χρωματων. Εγω την αφησα στην εργοστασιακη "προσωπικη ρυθμιση" που εχει στο μενου και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εχει και πολλες αλλες ρυθμισεις για να παιξεις. Για την ποιοτητα κατασκευης στον χρονο δεν εχω ιδεα. Θα δειξει... Προς το παρον κανενα προβλημα, κατασκευης Ιουλιου 2020 ειναι. Η ταχυτητα αλλαγης καναλιων κυμαινεται απο 3 εως 5 δευτερολεπτα, με τον μικροτερο χρονο να επιτυγχανεται στην σειριακη αλλαγη καναλιων. Το ανοιγμα της συσκευης απο standby ειναι αρκετα μεγαλο σε χρονο: 15 δευτερολεπτα. Nαι, υπαρχει κοκκινο LED φωτακι κατω δεξια, νορμαλ σε ενταση, που αναβοσβηνει οταν η οθονη ειναι σβηστη σε εξοικονομηση ενεργειας αλλα υπαρχει ηχος. Οταν η οθονη ειναι ανοιχτη σβηνει εντελως. Το LED φωτακι ειναι διαρκως αναμμενο με την τηλεοραση κλειστη σε standby mode. Eπισης υπαρχει μικρο κουμπι τυπου joystick πισω μερος κατω δεξια για το ανοιγμα-σβησιμο, αλλαγη καναλιων και ηχου και αλλων ρυθμισεων.
Ο.τιδηποτε αλλο ρωτησε με ελευθερα..

geo12345

σε κάποια παλαιότερα μοντέλα philips 24'' τα ποδαράκια στης βάσεις έγερναν προς τα πίσω με αποτέλεσμα όταν την έβαζες πάνω σε κάποιο έπιπλο να έγερνε προς τα πίσω το έχει και αυτή αυτό?, έχει καλό contrast και ποιότητα μαύρου μου είπες,γνωρίζεις αν το panel είναι va και αν έχει οπίσθιο φωτισμό direct led?,ο media player πως τα πάει δοκίμασες?,έμεινες ευχαριστημένος θα την αγόραζες ξανά?,και ευχαριστώ πολύ για της αναλυτικές πληροφορίες δύστυχος αν δεν δεις κάτι πριν το αγοράσεις δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.

i38350k

Οχι, τα ποδαρακια ειναι ολοισια και καθετα στο κυριο σωμα της συσκευης. Το panel IPS δεν ειναι σιγουρα, οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι VA οπως λες. Οχι! δυστυχως ουτε Direct LED ειναι. Ειναι εξακριβωμενα Edge LED και HDR δεν υποστηριζεται που γραφουν εδω στα χαρακτηριστικα. Ο media player θελει προσοχη, αν πας να γραψεις μια εκπομπη στο στικακι θα σου ζητησει να το κανεις format πρωτα, δηλαδη να σβηστουν ολα τα αρχεια. Κοιτα τωρα στα 150 € που την πηρα εγω, αν με ρωτας θα την ξαναπαιρνα σιγουρα ναι γιατι δεν ηθελα να αγορασω κατι Τουρμπωχ και F&U ανταγωνιστικα μοντελα. και η εικονα που βλεπω μεχρι τωρα ειναι αψογη. Τωρα που την τσιμπησανε κι'αυτην πανω στην τιμη ισως να εδινα κατι παραπανω και να επαιρνα μια LG στις 32 ιντσες.

Nume de utilizator